Shop-in-the-picture: Renate van A’lure Woonaccessoires

Spannend hoor. De allereerste ‘shop-in-the-picture’ met Renate van A’lure woonaccessoires: handgemaakte woonaccessoires, van poefs en woonplaids tot kussens. Met de passie zit het bij Renate wel goed, daarom nemen wij je mee in haar verhaal.

Even kennismaken

Renate komt uit Zwijndrecht en is al 26 jaar werkzaam in de sport. Hierin begeleidt ze mensen in de fitness, de laatste 12 jaar als manager in fitness. Met name in de winter is ze fanatiek aan het breien, vroeger vooral mutsen, sjaals, truien en poncho’s. Dat ging steeds beter en lontwol, veilige, duurzame en biologische wol, inspireerde haar om steeds meer met haar handen te breien en uiteindelijk ook aan de slag te gaan met woonaccessoires. Kortom, Renate maakt alles voor vrouwen.

En toen begon ze met A’lure woonaccessoires

Begin 2018 vroeg Renate’s schoonzus haar een poef te breien. Na veel uithalen, patronen bijstellen en weer opnieuw beginnen was het gelukt. Inmiddels duurt het (nog maar) 7 tot 8 uur om een volledige poef te maken. Je kunt je voorstellen hoe arbeidsintensief dat is! In eerste instantie maakte Renate dan ook enkel woonaccessoires voor vrienden en familie, maar al snel werd de vraag groter, van waaruit de webwinkel is ontstaan. Dankzij die lieve vrienden en familie kan ook jij tegenwoordig A’lure woonaccessoires bestellen!

Waar komt de naam A’lure vandaan?

A’lure komt van de eerste twee letters van Luna (mijn dochter) en Renate. Het woord lure zelf betekent lokken, verleiding. Uiteindelijk is het doel om jou verliefd te maken op alle woonaccessoires.

Zelf een kijkje nemen: ontdek de webwinkel

Je vindt de A’lure woonaccessoires op via haar webwinkel. Daar ga je via deze link naartoe, super handig. Leuk om te weten is dat je naast de standaard collectie ook een speciaal verzoek kunt doen voor een woonaccessoire. Renate maakt hier graag tijd voor, en jij hebt een unieke accessoire voor in jouw interieur. De accessoires doen ons denken aan Ibiza, meer lezen, ga dan naar beleef Ibiza.