BePureHome Bijzettafels

BePureHome bijzettafels kunnen in elke woning waarin ze worden geïntegreerd een leuke meerwaarde met zich meebrengen. De veelzijdigheid van deze bijzettafels is voor een belangrijk deel terug te vinden in het gebruik van verschillende materialen. Zo zijn er bijzettafels die zijn vervaardigd uit hout, maar ook uit staal en marmer. Vind je het ook zo vervelend dat je vaak plaats tekort komt wanneer je gasten moet ontvangen? Ben je daarvoor nog op zoek naar enkele praktische en bovendien ook leuk uitziende bijzettafels? Dan is het absoluut de moeite waard om kennis te maken met de leuke bijzettafels van BePureHome!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BEPUREHOME

"BePureHome is een merk van eigen bodem. Ze maakt deel uit van het bedrijf 'De Eekhoorn Dutch Furniture'. De BePureHome meubels staan in eerste instantie bekend omwille van het gebruik van natuurlijke kleuren. Af en toe kan je echter ook meubels aanschouwen die zijn voorzien van in het oog springende kleuren zoals een felgele tint. Bovendien staat BePureHome ook bekend als een duurzaam merk die een uitstekende kwaliteit aan de dag weet te leggen. Het merk maakt voor de productie van haar meubels en BePureHome woonaccessoires dan ook veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen. Het gaat hierbij dan onder meer om hout en leer. Eén ding staat in ieder geval vast, de kwalitatieve, duurzame en bovendien ook zeer aantrekkelijk ogende BePureHome meubels komen in elk interieur prima tot hun recht!"

Meer BePureHome op Pinterest

Het veelzijdige aspect van de BePureHome bijzettafels

De BePureHome bijzettafeltjes zijn ongelofelijk veelzijdig inzetbaar in jouw interieur. Je kan ze bijvoorbeeld gewoon naast de bank plaatsen of in een groepje om de functie van een salontafel te vervullen. Bovendien is het ook mogelijk om gebruik te maken van een BePureHome bijzettafel in een hoekje waar verder helemaal niets in terug te vinden is. Zo kan je ook een dood ogend hoekje in één klap veel gezelliger maken. Daarnaast is het ook nog eens zo dat verschillende bijzettafeltjes uit het aanbod van BePureHome nog een extra praktische functie met zich meebrengen. Dit geldt onder meer voor de BePureHome Skybox bijzettafel. Niet alleen zorgt dit functionele ontwerp namelijk voor een extra plaatsje om wat glazen neer te zetten, daarnaast kan je er ook nog eens wat kleine spullen in opbergen. Lekker handig toch?!

BePureHome bijzettafels in setjes van twee

Vaak is het zo dat de BePureHome bijzettafels verkocht worden in setjes van twee. Dit is extra interessant, want op deze manier haal je namelijk in één klap niet één, maar wel twee praktische tafeltjes in huis. Beide tafeltjes beschikken uiteraard over dezelfde uitstraling en kunnen veelal ook nog eens in elkaar worden geschoven. Op deze manier nemen ze niet nodeloos veel plaats in op momenten waarop ze niet worden gebruikt. Heb je plots toch nood aan een extra tafeltje voor wat decoratie of bijvoorbeeld de glazen voor de aperitief? Dan kan je in een handomdraai een handig, extra bijzettafeltje tevoorschijn toveren!

Perfect integreerbaar in elke woonkamer

Niet alleen de praktische voordelen die zijn verbonden aan de BePureHome bijzettafels maken ze het overwegen waard. Wat namelijk bovendien ook te denken van de veelzijdigheid aan stijlen waar gebruik van wordt gemaakt in het aanbod met BePureHome bijzettafels? Deze zorgt er voor dat je zowel een leuk bijzettafeltje in je modern als in je vintage interieur kan plaatsen. Dat is echter nog niet alles. Ben jij iemand die een warme voorkeur heeft voor een industrieel ogend interieur? Ook dan zijn er absoluut BePureHome bijzettafeltjes te kopen die al je verwachtingen probleemloos zullen weten in te lossen. Ontdek ze vandaag nog!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]