BePureHome Eetkamerbanken

Het van oorsprong Nederlandse merk BePureHome is er één die door de jaren heen een reputatie heeft opgebouwd van betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit blijkt onder meer uit de BePureHome eetkamerbanken die ze op de markt heeft gebracht. Deze eetkamerbanken kunnen over een uiteenlopende uitstraling beschikken, maar zijn stuk voor stuk uitzonderlijk kwalitatief te noemen. Ze weten dan ook steevast een mooi design te combineren met een optimaal zitcomfort. Bovendien kunnen de eetkamerbanken best tegen een stootje waardoor je er zowel op korte als lange termijn heel veel genot van zal ondervinden.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BEPUREHOME

"BePureHome is een merk van eigen bodem. Ze maakt deel uit van het bedrijf 'De Eekhoorn Dutch Furniture'. De BePureHome meubels staan in eerste instantie bekend omwille van het gebruik van natuurlijke kleuren. Af en toe kan je echter ook meubels aanschouwen die zijn voorzien van in het oog springende kleuren zoals een felgele tint. Bovendien staat BePureHome ook bekend als een duurzaam merk die een uitstekende kwaliteit aan de dag weet te leggen. Het merk maakt voor de productie van haar meubels en BePureHome woonaccessoires dan ook veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen. Het gaat hierbij dan onder meer om hout en leer. Eén ding staat in ieder geval vast, de kwalitatieve, duurzame en bovendien ook zeer aantrekkelijk ogende BePureHome meubels komen in elk interieur prima tot hun recht!"

Meer BePureHome op Pinterest

Het gebruik van recycle leer

BePureHome is een merk dat duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Dat blijkt eigenlijk uit alle meubels die ze op de markt brengt. Dit geldt dus eveneens voor haar eetkamerstoelen. Met name de Rodeo eetkamerstoelen van dit merk worden vervaardigd uit recycle leer. Tijdens het snijden van de patronen van de huiden is het niet meer dan normaal dat de fabrieken restanten over houden. Deze restanten worden vervolgens vermalen waardoor er een nieuwe stof kan worden gerealiseerd. Recycle leer is opgebouwd uit 70 procent echt leer en 30 procent polyester. Door gebruik te maken van recycle leer voor de zitting en de rugleuning van de Rodeo BePureHome eetkamerbanken wordt er een extra duurzame touch aan gegeven.

Eetkamerbanken voor in elk interieur

Voor het realiseren van de BePureHome eetkamerbanken wordt er veelal gekozen voor het gebruik van natuurlijke kleuren. Zo kan er bijvoorbeeld vaak worden gekozen voor een eetkamerbank die is afgewerkt met Cognackleur, maar behoort ook een groene eetkamerbank tot de mogelijkheden. Ben jij iemand die toch liever hoofdzakelijk gebruik maakt van donkere kleuren of heb je gekozen voor een zwart-wit interieur? Dan behoort ook een zwarte BePureHome eetkamerbank uiteraard tot de mogelijkheden. Zo is er voor iedereen een eetkamerbank naar wens in het assortiment van BePureHome terug te vinden.

Gezelligheid troef

De keuze voor het realiseren van grote eetkamerbanken brengt een extra belangrijk voordeel met zich mee. Tegenwoordig is de eetkamer namelijk meer dan ooit een plaats geworden om in te socializen. Er worden steeds vaker gasten ontvangen en ook het ontbijt met het hele gezin wordt hier gehouden. Door het in huis halen van één van de prachtige BePureHome eetkamerbanken zorg je zomaar even voor nog meer gezelligheid in de eetkamer. Dit bovendien ook nog eens tegen een kostprijs die je aardig zal weten te verrassen. Ook dit zijn uiteraard twee extra goede redenen om kennis te maken met de prachtige eetkamerbanken die deel uitmaken van het assortiment van het merk BePureHome.