BePureHome Lampen

De verlichting waar je in huis van kan genieten is natuurlijk erg belangrijk. Dit zowel vanuit praktisch oogpunt als voor wat de gezelligheid in huis betreft. Verlichting kan de sfeer in je interieur dan ook maken of kraken. Dit heeft het merk BePureHome goed begrepen. In het assortiment van dit merk zijn dan ook de meest uiteenlopende soorten verlichting terug te vinden. De BePureHome lampen kenmerken zich bovendien door een wel erg bijzondere vormgeving. Ben je op zoek naar een lamp met een minimalistische uitstraling of geef je eerder de voorkeur aan een antieke look? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer je, je verdiept in het assortiment van BePureHome.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BEPUREHOME

"BePureHome is een merk van eigen bodem. Ze maakt deel uit van het bedrijf 'De Eekhoorn Dutch Furniture'. De BePureHome meubels staan in eerste instantie bekend omwille van het gebruik van natuurlijke kleuren. Af en toe kan je echter ook meubels aanschouwen die zijn voorzien van in het oog springende kleuren zoals een felgele tint. Bovendien staat BePureHome ook bekend als een duurzaam merk die een uitstekende kwaliteit aan de dag weet te leggen. Het merk maakt voor de productie van haar meubels en BePureHome woonaccessoires dan ook veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen. Het gaat hierbij dan onder meer om hout en leer. Eén ding staat in ieder geval vast, de kwalitatieve, duurzame en bovendien ook zeer aantrekkelijk ogende BePureHome meubels komen in elk interieur prima tot hun recht!"

Meer BePureHome op Pinterest

Geschikte BePureHome lampen voor in elke ruimte

Het type lamp waar je nood aan hebt wordt deels bepaald aan de hand van de ruimte waarin ze moet worden geïntegreerd. In eerste instantie kan je er wat dat betreft voor kiezen om een lamp van BePureHome te kopen die prachtig boven de eettafel kan hangen. Dat is uiteraard niet alles. Daarnaast zijn er ook kleinere exemplaren terug te vinden in het assortiment van BePureHome voor boven de salontafel. Uiteraard kan je ook een keuze maken uit tal van verschillende vloerlampen. Op deze manier wordt een ééntonige, lege hoek van je huis in één klap omgetoverd tot een echt sfeervol plaatsje. Eén ding staat in ieder geval vast, naar welk type lamp jij ook op zoek mag zijn, het is altijd de moeite waard om het assortiment met BePureHome lampen te ontdekken.

Het gebruik van verschillende materialen

De BePureHome lampen beschikken vaak over zo’n diverse uitstraling omdat ze zijn gemaakt van verschillende materialen. Het spreekt voor zich dat elk type materiaal haar eigen, specifieke uitstraling weet te realiseren. Heb jij er voor gekozen om een interieur te realiseren met een industrieel karakter? In dat geval kan kiezen voor één van de verschillende BePureHome lampen van metaal een absolute aanrader zijn. Geef jij toch eerder de voorkeur aan een meer landelijk karakter? In dat geval zijn de houten lampen van dit merk dan weer de moeite waard om te ontdekken. De glazen uitvoeringen passen uiteraard in elk interieur.

Kwalitatief en visueel zeer aantrekkelijk

Het is niet voor niets dat de BePureHome lampen door de jaren heen zo populair zijn geworden. Niet alleen kan je door gebruik te maken van deze lampen rekenen op een uitstekende kwaliteit, daarnaast biedt hun uitstraling een interessante, visuele meerwaarde voor werkelijk elk interieur waarin ze worden geïntegreerd. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien je nieuwe of extra verlichting in je interieur wenst te integreren is het beslist de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van de lampen van het merk BePureHome.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]