Brix Bijzettafels

Zoals je van het merk Brix kan verwachten blinken ook de bijzettafels uit hun collectie uit op vlak van uitstraling. Het merk staat er om bekend altijd een bijzondere combinatie te realiseren van vorm en materiaal en dat is bij haar bijzettafels niet anders. De verschillende Brix bijzettafels die je in huis kan halen zijn dan ook een streling voor het oog. Uiteraard zien ze er niet alleen goed uit, daarnaast zijn ze ook nog eens ongelofelijk praktisch. Heb jij dus met andere woorden ook nood aan een fijn, praktisch en kwalitatief bijzettafeltje in je woning? Dan is het zeker een aanrader om te ontdekken welke exemplaren er door de jaren heen door Brix allemaal op de markt zijn gebracht.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BRIX

"Brix meubels staan voor vernieuwende en unieke eigenschappen die net dat tikkeltje extra geven aan elk interieur. De meubelcollectie van dit merk bestaat dan ook uit een ruime keuze aan eigentijdse meubelen waarbij de focus ligt op een combinatie van materiaal en vormgeving. Kiezen voor Brix meubels betekent kiezen voor meubels met een twist welke vervaardigd zijn uit stoere en natuurlijke materialen. Lijkt dit jou ook wel wat? Dan hoeft helemaal niets je in de weg te staan om deze fantastische meubels te ontdekken!"

Meer Brix op Pinterest

Ongelofelijk veelzijdig inzetbaar

Tijdens het vervaardigen van haar bijzettafels houdt Brix rekening met een groot aantal verschillende factoren. Zo wordt er niet alleen maar gekeken naar de uitstraling waar het tafeltje over beschikt. Daarnaast wordt er eveneens stilgestaan bij hoe praktisch de bijzettafel nu precies is in gebruik. Hoe eenvoudig kan ze bijvoorbeeld worden verplaatst en hoe wendbaar is het tafeltje? Aan al deze verschillende eisen weet Brix op meesterlijke wijze tegemoet te komen. Het resultaat mag er zijn. De Brix bijzettafels zijn ongelofelijk veelzijdig inzetbaar en zullen in elke situatie alle vooropgestelde verwachtingen weten in te lossen.

Brix bijzettafels, ook voor buiten

Het spreekt voor zich dat je niet alleen maar binnen in je woning soms nood hebt aan wat extra ruimte om bijvoorbeeld wat extra eten of een drankje op te zetten. Tijdens het voorjaar en de zomer genieten veel mensen dan ook van hun eigen stukje paradijs. Geldt dat ook voor jou? Dan is het wellicht interessant om te weten dat verschillende Brix bijzettafels ook buitenshuis gebruikt kunnen worden. Het gaat hierbij onder meer om de ‘Brix Bijzettafel Sue Metaal Outdoor’. Deze bijzettafel is overigens verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor ze ook op elk terras ongetwijfeld optimaal uit de verf zal komen.

Bijzettafels die wel tegen een stootje kunnen

Net omwille van het veelzijdige karakter waar de Brix bijzettafels over beschikken stellen veel mensen zich de vraag of er ook echt langdurig gebruik van kan worden gemaakt. Dat is absoluut het geval. De bijzettafels van Brix zijn doorgaans vervaardigd uit een combinatie van metaal (voor het onderstel) en hout (voor het blad). Dit zorgt er voor dat je er naar hartenlust gebruik van kan maken zonder dat je meteen sporen van slijtage hoeft te vrezen!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]