Brix Jamie Salontafel Set

De Brix Jamie tafelset is één van de absolute toppers uit het aanbod van het merk Brix. Deze tafelset beschikt over een trendy uitstraling en kenmerkt zich onder meer door licht geborsteld mangohout gecombineerd met blank staal. Deze twee bijzettafeltjes zijn leuk om als set te gebruiken, maar uiteraard komen ze ook individueel uitstekend uit de verf. Het mooie, open design van deze bijzettafel set zorgt er voor dat de Brix Jamie een fraaie toevoeging vormt aan elk interieur waarin ze wordt geïntegreerd.

Brix Jamie Salontafel Set

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de Brix Jamie Salontafel Set.

De Brix Jamie tafelset is niet alleen een pareltje op vlak van uitstraling, daarnaast beschikt ze ook over enkele extra praktische troeven. Zo is het mogelijk om de beide tafeltjes onder elkaar te schuiven. Op deze manier nemen ze geen overbodige hoeveelheid aan ruimte in beslag wanneer ze niet worden gebruikt. Het grootste tafeltje heeft een diameter van 76 centimeter en een hoogte van 45 centimeter. De diameter van het kleinste tafeltje bedraagt 60 centimeter en de hoogte bedraagt 40 centimeter.

Dit vinden bekende Instagrammers

Brix Jamie Salontafels Set van twee 75 cm Mangohout Industrieel

De Jamie salontafel set van 2 is al jaren een van mijn favorieten. Deze salontafel set staat ook in mijn eigen woonkamer.

Carmen / @interiorbycarmen
Brix Jamie Salontafels Set van twee 75 cm Mangohout Industrieel

Super handig dat je deze salontafeltjes onder elkaar kunt schuiven. Zo maak je snel meer en minder ruimte.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BRIX

"Brix meubels staan voor vernieuwende en unieke eigenschappen die net dat tikkeltje extra geven aan elk interieur. De meubelcollectie van dit merk bestaat dan ook uit een ruime keuze aan eigentijdse meubelen waarbij de focus ligt op een combinatie van materiaal en vormgeving. Kiezen voor Brix meubels betekent kiezen voor meubels met een twist welke vervaardigd zijn uit stoere en natuurlijke materialen. Lijkt dit jou ook wel wat? Dan hoeft helemaal niets je in de weg te staan om deze fantastische meubels te ontdekken!"

Meer Brix op Pinterest

Shop de Brix Jamie bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid