Brix Salontafels

De collectie die door het merk Brix op de markt is gebracht kenmerkt zich door een groot aantal eigentijdse meubels. Razend populair zijn bijvoorbeeld de leuke Brix salontafels. Het spreekt voor zich dat een leuke salontafel in elke woonkamer een niet onbelangrijke meerwaarde kan creëren. Niet alleen kan een salontafeltje bijdragen aan de uitstraling van de ruimte, daarnaast kan ze ook op praktisch vlak enkele voordelen met zich meebrengen. Heb jij ook al veel gehoord over de Brix salontafels en zou je nu graag zelf een exemplaar in huis willen halen? Wij stellen op deze pagina alvast graag enkele toppertjes aan je voor!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BRIX

"Brix meubels staan voor vernieuwende en unieke eigenschappen die net dat tikkeltje extra geven aan elk interieur. De meubelcollectie van dit merk bestaat dan ook uit een ruime keuze aan eigentijdse meubelen waarbij de focus ligt op een combinatie van materiaal en vormgeving. Kiezen voor Brix meubels betekent kiezen voor meubels met een twist welke vervaardigd zijn uit stoere en natuurlijke materialen. Lijkt dit jou ook wel wat? Dan hoeft helemaal niets je in de weg te staan om deze fantastische meubels te ontdekken!"

Meer Brix op Pinterest

Brix, salontafels met karakter

Geen enkel meubelstuk welke in de collectie van Brix is terug te vinden is honderd procent hetzelfde. Dit zet de kracht van dit merk extra in de verf. Het is namelijk zo dat Brix door de jaren heen de reputatie heeft gekregen een vernieuwend en uniek merk te zijn. Bij het vervaardigen van al haar meubels wordt dan ook de focus gelegd op het realiseren van een combinatie van vorm en materiaal. Dit geldt ook zeker voor de verschillende Brix salontafels. Heb je altijd al een lekker stoere salontafel in huis willen halen welke over een geheel eigen karakter beschikt? Dan is het zeker de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van de Brix salontafels die op de markt zijn verschenen.

Ruimtebesparend bij niet gebruik

Kan je wanneer je bezoek over de vloer krijgt best niet één, maar wel twee salontafels ter beschikking hebben? Dat hoeft geen probleem te zijn, in tegendeel. In het assortiment van Brix zijn immers ook salontafels terug te vinden welke in een set van twee verkrijgbaar zijn. Op het ogenblik dat deze salontafels niet in gebruik zijn kunnen ze gewoon eenvoudig in elkaar worden geschoven. Op deze manier hoeven ze niet nodeloos veel ruimte in beslag te nemen. Ook wanneer je dus met andere woorden over een woonkamer beschikt met een beperkte oppervlakte is het steeds mogelijk om een geschikte salontafel van Brix aan te kopen.

Een lekker stoere, maar toch natuurlijke uitstraling

De Brix salontafels staan er om bekend vaak te zijn vervaardigd uit een combinatie van hout en metaal. Het onderstel wordt dan gemaakt van metaal terwijl het tafelblad steeds uit hout is vervaardigd. Dat is een uitstekende keuze. Op deze manier wordt er namelijk voor gezorgd dat de Brix salontafels ondanks een stoer karakter toch ook over een warme uitstraling beschikken. Wist je tot slot dat er ook salontafels van Brix bestaan die buiten geplaatst kunnen worden? Met name de ‘Jamie Metaal Outdoor’ set kan zonder probleem op je terras worden opgesteld. Zo worden ook de aperitiefjes op je terras nog praktischer en gezelliger!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]