Buffetkast Bastiaan: de populairste landelijke witte buffetkast

Het is niet altijd makkelijk om een landelijke buffetkast te vinden. Het vinden van een white wash buffetkast kan een behoorlijke zoektocht opleveren. Een witte buffetkast moet natuurlijk niet alleen goed in je interieur passen, maar moet natuurlijk ook van de juiste materialen gemaakt zijn, duurzaam zijn en betaalbaar zijn. Daarnaast moet je in een landelijke buffetkast natuurlijk ook genoeg mogelijkheden hebben om je spullen op te bergen. Om je te helpen in je zoektocht naar buffetkasten willen we je in dit artikel wijzen op buffetkast Bastiaan. Buffetkast Bastiaan is een buffetkast die maximaal tot zijn recht komt in een landelijk interieur. Buffetkast Bastiaan is daarom met recht de populairste landelijke witte buffetkast.

Buffetkast Bastiaan past in een landelijk interieur

Als je op zoek bent naar een landelijke buffetkast, dan moet je echt eens kijken naar buffetkast Bastiaan. Deze buffetkast heeft een tijdloze, landelijke uitstraling en past in ieder landelijk interieur. Buffetkast Bastiaan is daarnaast in verschillende formaten beschikbaar. Daarnaast is deze white wash buffetkast ook nog eens erg betaalbaar.Het landelijke karakter van deze kast wordt versterkt door het feit dat de kast een handgeschilderd karakter heeft. Daardoor heeft deze buffetkast een nette, maar robuuste uitstraling. Buffetkast Bastiaan is geschilderd in RAL9010. De buffetkast is dus niet spierwit, maar heeft wel een lichte uitstraling. De kleur van deze buffetkast zorg ervoor dat de kast de ruimte niet in beslag neemt.

Buffetkast Bastiaan is er in verschillende formaten

Buffetkast Bastiaan past in ieder interieur. Dat komt niet alleen door de uitstraling die deze buffetkast heeft, maar ook door het feit dat de kast in verschillende formaten beschikbaar is. Deze witte buffetkast is in de volgende formaten beschikbaar:
•Hoogte en breedte:110 cm breed & 210 cm hoog.
•Hoogte en breedte: 160 cm breed & 210 cm hoog
•Hoogte en breedte: 210 cm breed & 210 cm hoog
•Hoogte en breedte: 240 cm breed & 210 cm hoog
•Hoogte en breedte: 300 cm breed & 210 cm hoog

Buffetkast Bastiaan bestaat altijd uit twee delen, een onderkast en bovenkast die enkel nog op elkaar geplaatst hoeven te worden. Het ondergedeelte heeft een diepte van 52 centimeter. Het bovenste gedeelte heeft een diepte van 37.5 centimeter. Zo heb je dus meer dan genoeg ruimte om je bestek, servies en glazen op te bergen.

Buffetkast Bastiaan: gemaakt voor een lange toekomst

Buffetkast Bastiaan is een witte buffetkast waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Dat komt niet alleen door de landelijke uitstraling van de buffetkast, maar ook door de materialen waar de buffetkast van is gemaakt. Deze witte buffetkast is gemaakt van een combinatie van teakhout en mindy hout. Door te kiezen voor deze duurzame houtsoorten krijg je niet alleen een buffetkast die er licht en landelijk uitziet, maar ook een buffetkast die jarenlang meekan. Combineer dit met de aantrekkelijke prijzen die voor deze kast worden gevraagd en je hebt een kast waarbij je de beste prijs/kwaliteitsverhouding krijgt.