Buffetkast Bastiaan: dé witte landelijke grutterskast

De Bastiaan Buffetkast: het is niet altijd makkelijk om een landelijke buffetkast te vinden. Het vinden van een white wash buffetkast kan een behoorlijke zoektocht opleveren. Een witte buffetkast moet natuurlijk niet alleen goed in je interieur passen, maar moet natuurlijk ook van de juiste materialen gemaakt zijn, duurzaam zijn en betaalbaar zijn. Daarnaast moet je in een landelijke buffetkast natuurlijk ook genoeg mogelijkheden hebben om je spullen op te bergen. Om je te helpen in je zoektocht naar buffetkasten willen we je in dit artikel wijzen op buffetkast Bastiaan. Buffetkast Bastiaan is een buffetkast die maximaal tot zijn recht komt in een landelijk interieur. Buffetkast Bastiaan is daarom met recht de populairste landelijke witte buffetkast. Een andere benaming die je veel tegenkomt is de grutterskast Bastiaan: dezelfde kast, andere benaming.

Buffetkast Bastiaan past in een landelijk interieur

Als je op zoek bent naar een landelijke buffetkast, dan moet je echt eens kijken naar buffetkast Bastiaan. Deze buffetkast of grutterskast heeft een tijdloze, landelijke uitstraling en past in ieder landelijk interieur. Buffetkast Bastiaan is daarnaast in verschillende formaten beschikbaar. Daarnaast is deze white wash buffetkast ook nog eens erg betaalbaar. Het landelijke karakter van deze kast wordt versterkt door het feit dat de kast een handgeschilderd karakter heeft. Daardoor heeft deze buffetkast een nette, maar robuuste uitstraling. Buffetkast Bastiaan is geschilderd in RAL9010. De buffetkast is dus niet spierwit, maar heeft wel een lichte uitstraling. De kleur van deze buffetkast zorg ervoor dat de kast de ruimte niet in beslag neemt. Je kunt deze grutterskast kiezen in volledig wit (RAL9010) of met schappen van teakhout. Hierbij zijn de planken in de kast en de tussen de onder- en bovenkast gemaakt van teakhout.

Buffetkast Bastiaan is er in verschillende formaten

Buffetkast Bastiaan past in ieder interieur. Dat komt niet alleen door de uitstraling die deze buffetkast heeft, maar ook door het feit dat de grutterskast in verschillende formaten beschikbaar is. Deze witte grutterskast is in de volgende formaten beschikbaar:
• Hoogte en breedte: buffetkast Bastiaan 110 cm breed & 210 cm hoog
• Hoogte en breedte: buffetkast Bastiaan 160 cm breed & 210 cm hoog
• Hoogte en breedte: buffetkast Bastiaan 210 cm breed & 210 cm hoog
• Hoogte en breedte: buffetkast Bastiaan 240 cm breed & 210 cm hoog
• Hoogte en breedte: buffetkast Bastiaan 300 cm breed & 210 cm hoog

Buffetkast Bastiaan bestaat altijd uit twee delen, een onderkast en bovenkast die enkel nog op elkaar geplaatst hoeven te worden. Het ondergedeelte heeft een diepte van 52 centimeter. Het bovenste gedeelte heeft een diepte van 37.5 centimeter. Zo heb je in de grutterskast dus meer dan genoeg ruimte om je bestek, servies en glazen op te bergen.

Buffetkast Bastiaan: gemaakt voor een lange toekomst

Buffetkast Bastiaan is een witte buffetkast waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Dat komt niet alleen door de landelijke uitstraling van de grutterskast, maar ook door de materialen waar de buffetkast van is gemaakt. Deze witte buffetkast is gemaakt van een combinatie van teakhout en mindy hout. Door te kiezen voor deze duurzame houtsoorten krijg je niet alleen een buffetkast Bastiaan die er licht en landelijk uitziet, maar ook een Bastiaan buffetkast die jarenlang meekan. Combineer dit met de aantrekkelijke prijzen die voor deze kast worden gevraagd en je hebt een kast waarbij je de beste prijs/kwaliteitsverhouding krijgt.