By-Boo Apollo Lampen

De By-Boo Apollo collectie bestaat uit vijf lampen: een vloerlamp, tafellamp, wandlamp en twee hanglampen. De collectie Apollo lampen zijn minimalistische modellen van metaal. Door dit materiaal en karakter passen deze lampen naadloos in ieder industrieel en vintage interieur. De vloerlamp, tafellamp en wandlamp zijn volledig verstelbaar en daardoor ideaal voor extra licht tijdens het lezen van een goed boek. Ontdek alle By-Boo Apollo lampen.

By-Boo Apollo Vloerlamp

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Apollo lampen.

De By-Boo Apollo is een serie industriële lampen. De Apollo serie bestaat uit een staande lamp, wandlamp, twee hanglampen en een tafellamp. Alle lampen zijn gemaakt van metaal. Door de combinatie van kleur en materiaal passen de lampen goed in ieder industrieel interieur. Voor de maten van elke afzonderlijke Apollo lamp kun je direct doorklikken naar de lamp van jouw keuze.

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Okergeel

Industrieel met een twist, dat is de beste beschrijving van de Apollo lampen. Ik zou gaan voor twee of drie boven de eettafel en een vloerlamp.

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Groen

De Apollo lampen zijn stoer en echt wel onderscheidend tegenover andere modellen. Daarom kunnen ze een statement maken in een interieur!

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Apollo bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid