By-Boo Bijzettafels

Bijzettafels zijn in menig aantal woonkamers zoveel meer dan zomaar een extraatje. Door het in huis halen van één of meerdere By-Boo bijzettafels kan er op verschillende manieren een interessante meerwaarde worden gecreëerd. Zo kan je deze bijzettafels niet alleen gebruiken om bijvoorbeeld plaats te bieden aan het glas van je gasten. Daarnaast is het ook zo dat je ze ergens in een verloren hoekje kan plaatsen voorzien van de nodige decoratie. Ook het feit dat de By-Boo bijzettafels aangekocht kunnen worden in verschillende stijlen zorgt er voor dat ze door de jaren heen beduidend extra populair zijn geworden.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Bijzettafels met een opvallend design

By-Boo is niet zomaar een interieurmerk. Het is een merk dat er om bekend staat steeds weer uit te willen pakken met een opvallend en ietwat eigenwijs design. Dit is eveneens terug te zien in het aanbod met bijzettafels. Een ietwat standaard exemplaar is de zogenaamde ‘Slider’ bijzettafel. Deze kan eenvoudig naast of boven een bankje worden geplaatst. Ze bestaat bovendien uit een combinatie van hout en metaal waardoor ze eigenlijk in elke stijl van interieur kan worden geïntegreerd. Wanneer je echt op zoek bent naar een bijzonder bijzettafeltje kan je daarvoor ook kijken in de richting van de ‘Bijzettafel Barrel’. Het betreft hier een leuk bijzettafeltje in de vorm van een barrel die verkrijgbaar is in onder meer wit en zwart. Het spreekt voor zich dat deze bijzondere bijzettafel perfect dienst weet te doen als eigentijdse eye-catcher. Dit zowel in een landelijk als industrieel getint interieur.

By-Boo bijzettafels, lekker veelzijdig inzetbaar

Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven kan je de By-Boo bijzettafels op ongelofelijk veel verschillende manieren gebruiken. Zo kan je ze niet alleen gebruiken als bijzettafel tijdens het eten of aperitieven. Je kan er eveneens voor kiezen om ze bijvoorbeeld ergens in een verloren gewaand hoekje te plaatsen. Door er een leuk decoratief artikel op te zetten of bijvoorbeeld een mooie plant creëer je meteen een beetje extra leven in je woning. Heb je dus met andere woorden nood aan een beetje extra decoratieve invloeden in je interieur? Ook in dat geval is het de moeite waard om een By-Boo bijzettafeltje in huis te halen!

Bijzettafel met opbergmogelijkheid

Tijdens het ontdekken van het aanbod met bijzettafels van By-Boo zal het je ongetwijfeld ook opvallen dat er verschillende exemplaren over een handige opbergruimte beschikken. Veel mensen gebruiken hun bijzettafeltje ook als salontafel waardoor ze bijvoorbeeld nood hebben aan een plaats om de afstandsbediening op te kunnen bergen. Geldt dat ook voor jou? Ook in dat geval zullen verschillende By-Boo bijzettafels perfect aan je verwachtingen voldoen!