By-Boo Charly Eetkamerstoel

De By-Boo Charly is de meest populaire vintage eetkamerstoel met armleuningen. De Charly eetkamerstoel een item in de collectie vintage eetkamerstoelen van het oerhollandse merk By-Boo. Deze stoffen eetkamerstoel is er in drie hoogwaardige stoffen: grijs, groen en cognac. Je zet deze eetkamerstoel zonder problemen in ieder vintage én industrieel interieur. Maak snel verder kennis met deze comfortabele eetkamerstoel.

149,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

149,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

By-Boo Charly Eetkamerstoel Vintage

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Charly eetkamerstoel.

De By-Boo Charly is een vintage eetkamerstoel van By-Boo in drie kleuren. De zitting van deze eetkamerstoel met armleuning is gemaakt van stof, het onderstel van metaal. Hierdoor past deze stoel goed in ieder vintage en industrieel interieur. De By-Boo Charly eetkamerstoel is 52,5 cm breed, 44 cm diep en 83 cm hoog. De zithoogte van de Charly eetkamerstoel is 46 cm, de zitdiepte is 41 cm. De hoogte van de armleuningen is 73 cm. Deze By-Boo eetkamerstoel is verkrijgbaar in drie kleuren: groen, cognac en antraciet.

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Charly Eetkamerstoel Met Armleuningen Groen Stof Vintage

De Charly met armleuningen is natuurlijk een all-time topper. Een fijne eetkamerstoel die eigenlijk altijd snel weer uitverkocht is. Erg populair!

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Charly Eetkamerstoel Met Armleuningen Cognac Stof Vintage

Enerzijds minimalistisch, anderzijds wel echt uitgesproken. Een echt onderscheidend model voor zowel een industrieel als vintage interieur.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Charly bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid