By-Boo Discus Salontafels

De By-Boo Discus is een van de meest populaire salontafels uit de industriële collectie. De Discus salontafel is in drie maten met zwart onderstel: laag met 60 én 70 cm doorsnede, hoog met 60 cm doorsnede (bijzettafel). Zowel de industriële salontafels als de bijzettafel hebben een blad van mangohout en zwart metalen onderstel. Match de Discus salontafel van het oerhollandse merk By-Boo met jouw industriële interieur.

By-Boo Discus Salontafel / Bijzettafel (set)

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Discus salontafel.

De By-Boo Discus is een industriële salontafel. Het blad van deze salontafel is gemaakt van mangohout. Het onderstel is gemaakt van metaal. Door deze combinatie van materialen past deze salontafel goed in ieder industrieel interieur. De By-Boo Discus is er in drie maten: 60 cm (laag), 70 cm (laag) en 60 cm (hoog). De hoge Discus salontafel is ideaal als salontafel, maar ook als bijzettafel voor naast de bank. Alle vrijheid om te combineren!

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Okergeel

De Discus salontafels vind ik erg onderscheidend. Het mangohouten blad zorgt voor een warme look en het metalen onderstel maakt ze stoer.

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Groen

Ik vind de Discus een echte topper: industrieel met karakter. Deze salontafel kan echt een statement maken in een interieur.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Discus bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid