By-Boo Eagle Wandlamp

De By-Boo Eagle is zonder twijfel de meest populaire wandlamp van dit moment. De Eagle wandlamp is een industriële wandlamp met een vintage randje. De vervaardiging van metaal geeft de Eagle een lamp met karakter. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze praktische zwarte wandlamp past in ieder vintage én industrieel interieur. Richt deze vintage wandlamp op jouw doel en maak snel verder kennis met deze wandlamp.

By-Boo Eagle Wandlamp Zwart Industrieel

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Eagle wandlamp.

De By-Boo Eagle is een industriële wandlamp. Deze industriële wandlamp is gemaakt van metaal. Door de combinatie van de zwarte kleur en materiaal past deze wandlamp goed in ieder industrieel interieur. De By-Boo Eagle is70x17,5×94 cm. Deze zwarte metalen wandlamp.

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Eagle Wandlamp Zwart Industrieel

De Eagle wandlamp is een echte topper. Ik zag hem voor het eerst in de VTwonen en daarna wilde ik hem echt hebben. Heel vaak uitverkocht!

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Eagle Wandlamp Zwart Industrieel

Het toffe van deze wandlamp van By-Boo is dat je bijvoorbeeld ook nog een plantje in het midden van de stang kan zetten. Super leuk!

Mariëlle / @mijnvintagehuisje

OVER HET MERK BY-BOO

"By-Boo maakt als merk al sinds 2013 menig interieur compleet. Dit doen we met gave items die net even anders zijn. By-Boo laat zich niet in een hokje stoppen en speelt in op de huidige woontrends waar we onze eigen draai aan geven. Hiermee vervullen we vele woonwensen. Of het gaat om dat kleurrijke kussentje voor op de bank, die stoere lamp voor boven de eettafel of een zacht en warm carpet, By-Boo weet je elke keer te verrassen."

Meer By-Boo inspiratie op Pinterest

Shop de By-Boo Eagle bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid