By-Boo Eagle Wandlamp

De By-Boo Eagle is zonder twijfel de meest populaire wandlamp van dit moment. De Eagle wandlamp is een industriële wandlamp met een vintage randje. De vervaardiging van metaal geeft de Eagle een lamp met karakter. Deze combinatie zorgt ervoor dat deze praktische zwarte wandlamp past in ieder vintage én industrieel interieur. Richt deze vintage wandlamp op jouw doel en maak snel verder kennis met deze wandlamp.

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Eagle wandlamp.

De By-Boo Eagle is een industriële wandlamp. Deze industriële wandlamp is gemaakt van metaal. Door de combinatie van de zwarte kleur en materiaal past deze wandlamp goed in ieder industrieel interieur. De By-Boo Eagle is 70×17,5×94 cm. Deze zwarte metalen wandlamp.

Dit vinden bekende Instagrammers

De Eagle wandlamp is een echte topper. Ik zag hem voor het eerst in de VTwonen en daarna wilde ik hem echt hebben. Heel vaak uitverkocht!

Carmen / @interiorbycarmen

Het toffe van deze wandlamp van By-Boo is dat je bijvoorbeeld ook nog een plantje in het midden van de stang kan zetten. Super leuk!

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Eagle bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid