By-Boo Hanglampen

Hanglampen zijn eigenlijk altijd al razend populair geweest. Er kunnen hier verschillende redenen voor worden aangegeven. Niet alleen slagen menig aantal hanglampen er in om perfect een volledige ruimte te verlichten, daarnaast geven ze ook vaak net dat tikkeltje extra aan de uitstraling van je interieur. Dit geldt zeker en vast voor de By-Boo hanglampen. Deze lampen staan er om bekend stuk voor stuk over een fantastische kwaliteit te beschikken. Bovendien is het ook nog eens zo dat ze vaak worden gekenmerkt door een bijzondere vormgeving. Op deze manier zijn absolute pareltjes ontstaan die voor alle interieurliefhebbers het overwegen meer dan waard zijn. We stellen ze op deze pagina graag aan je voor.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Een absolute eye-catcher voor in elke woning

In het bijzonder wanneer je er voor kiest om in je huis gebruik te maken van hanglampen zal je eveneens rekening willen houden met de stijl waarover deze lampen beschikken. Daar heeft By-Boo absoluut rekening mee gehouden. Zo zijn er in haar assortiment heel wat prachtige design hanglampen terug te vinden. Met name de ‘Lobos’ hanglamp is een exemplaar die eigenlijk een aanrader is voor in elke woning. Deze hanglamp kan beschikken over een mooie bronzen of aluminium afwerking. Ze is bovendien vervaardigd uit metaal waardoor ze zich ook nog eens kenmerkt door een ronduit geweldige levensduur.

Hanglampen met verschillende afmetingen

Het is best mogelijk dat de stijl van één van de By-Boo hanglampen je aanspreekt, maar wat wanneer de hanglamp in kwestie te groot is voor in je interieur? Bij menig aantal andere merken is dit een groot probleem. Het is namelijk vaak zo dat de hanglampen die op de markt worden gelanceerd slechts verkrijgbaar zijn in één bepaalde grootte. Dat geldt niet voor verschillende exemplaren uit de collectie van By-Boo. Neem nu bijvoorbeeld de ‘Moonlight’ hanglampen. De uitstraling waar deze lampen over beschikken zorgt er voor dat ze in heel wat verschillende interieurs kan worden gehangen. Omwille van deze reden heeft By-Boo er dan ook voor gekozen om ze in verschillende afmetingen te lanceren. Zo zijn er small, medium en large exemplaren verkrijgbaar. Dit geldt niet alleen voor de Moonlight hanglampen. Ook de eveneens populaire ‘Vola’ hanglampen kunnen in diverse groottes worden aangekocht.

Realiseren van intiemere en zachtere verlichting

Een extra interessante reden om te kiezen voor één van de By-Boo hanglampen is terug te vinden in het soort verlichting welke ze weten te verspreiden. Dit type van lampen staat er immers om bekend veel intiemere en zachtere verlichting te kunnen produceren. Op deze manier oogt de woning waarin ze worden geïntegreerd in één klap nog gezelliger en sfeervoller!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]