By-Boo Jute Vloerkleed Rond

De By-Boo Jute is een van de meest populaire ronde vloerkleden van dit moment. Twee maten en vijf verschillende kleuren en kleurcombinaties zorgen ervoor dat deze jute vloerkleden matchen met ieder vintage interieur. Je vindt deze vloerkleden in de kleuren naturel jute, groen, zwart, grijs en wit. Kiezen kan voor een 120 cm doorsnede en een doorsnede van 220 cm.Maak snel verder kennis met dit vintage vloerkleed van By-Boo.

By-Boo Jute Ronde Vloerkleden van 120 + 220 cm

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over het By-Boo Jute vloerkleed.

De By-Boo Jute is een vintage rond vloerkleed. Dit ronde vloerkleed is gemaakt van jute. Door de combinatie van kleur en materiaal past dit vloerkleed goed in ieder vintage interieur. De By-Boo Jute vloerkleden hebben een doorsnede van 120 cm en 220 cm.

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Okergeel

Deze Jute vloerkleden zijn echt leuk om even ergens bij te schuiven. In een hoekje onder een tafeltje of onder de kast. Overal staan de leuk!

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Groen

Het ronde geeft deze vloerkleden een echt speels karakter waardoor hij in een vintage interieur super leuk uitkomt. In scandinavisch kan hij overigens ook.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Jute bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid