By-Boo Seashell Eetkamerstoel & Barkruk

De By-Boo Seashell is er als vintage eetkamerstoel én barkruk.De Seashell eetkamerstoel en barkruk zijn er in vier opvallende kleuren: cognac, blauw, grijs en antraciet. Combineer een rustige kleur Seashell eetkamerstoelen aan de eettafel met een opvallende Seashell barkruk als eye-catcher in de keuken. Wij zijn al ontzettend enthousiast over deze vintage eetkamerstoel, die ook naadloos in een industrieel interieur past. Maak snel kennis!

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Seashell eetkamerstoel en barkruk.

De By-Boo Seashell is een vintage eetkamerstoel en barkruk van By-Boo. De zitting van deze eetkamerstoel is gemaakt van PU-leder, het onderstel van metaal. Hierdoor past deze stoel goed in ieder vintage en industrieel interieur. De By-Boo Seashell eetkamerstoel is 46 cm breed, 58 cm diep en 84 cm hoog. De zithoogte van deze Seashell eetkamerstoel is 47 cm en de zitdiepte is 42 cm.De By-Boo Seashell barkruk cm is 43 cm breed, 52 cm diep en 104 cm hoog. De zithoogte van deze Seashell eetkamerstoel is 47 cm en de zitdiepte is 42 cm. Deze By-Boo eetkamerstoel en barkruk zijn er in vier kleuren: grijs, cognac, zwart en blauw.

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Okergeel

Heerlijke kuipzitting bij zowel de stoel als de barkruk. Comfortabel en daardoor goed om lekker te ontbijten in de keuken of lang te dineren.

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Groen

Opvallende kleurtjes en zachte stoffen waardoor je met de Seashell stoel en barkruk eigenlijk alle kanten op kunt. Ga voor veilig of mix voor meer sfeer.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Seashell bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid