By-Boo Square Salontafels

De By-Boo Square is zonder twijfel dé populairste salontafel set én bijzettafel van dit moment. De Square salontafel is in drie maten met zwart onderstel: laag met 70×70 cm doorsnede én 80×80 cm doorsnede, hoog met 50×50 cm doorsnede. Zowel de industriële salontafels als de bijzettafel hebben een teak blad en zwart metalen onderstel. Maak snel verder kennis met de Square salontafel van het oerhollandse merk By-Boo.

By-Boo Square Salontafel Set

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Square salontafel.

De By-Boo Square is een industriële salontafel. Het blad van deze salontafel is gemaakt van mangohout. Het onderstel is gemaakt van metaal. Door deze combinatie van materialen past deze salontafel goed in ieder industrieel interieur. De By-Boo Square is er in drie maten: 50, 70 en 80 cm doorsnede. De editie van 70 cm en 80 cm zijn lager en daardoor ideaal als salontafel. De Square bijzettafel is hoger en met zijn 50 cm ideaal voor naast de bank.

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Okergeel

Ik zie de Square tafeltjes al een tijd telkens voorbij komen. Een setje van 2 met een hoge en lage samen vind ik het allerleukst.

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Groen

Ik heb de Square salontafel als set van 2 nu ongeveer een jaar in huis staan en ze blijven elke keer weer mooi. Het onder elkaar schuiven is een plus!

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Square bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid