By-Boo Sunlight Lampen

De By-Boo Sunlight is de meest populaire vintage vloerlamp van dit moment. De Sunlight vloerlamp is een vintage vloerlamp met een zomers randje. De combinatie van metaal en bamboe geven de Sunlight een vintage karakter. Deze vintage vloerlamp kies je voor de sfeer die hij in één keer aan jouw woonkamer of bijvoorbeeld de hal kan geven. Maak snel verder kennis met de grote en kleine vintage Sunlight vloerlamp.

By-Boo Sunlight Vintage Vloerlamp

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Sunlight lampen.

De By-Boo Sunlight is een vintage vloerlamp en tafellamp. Deze vintage wandlamp is gemaakt van bamboe en metaal. Door de combinatie van kleur en materiaal passen de vloerlamp en tafellamp goed in ieder vintage interieur. De By-Boo Sunlight grote staande lamp is 36 cm breed, 36 cm diep en 141 cm hoog. De By-Boo Sunlight kleine staande lamp is 31 cm breed, 31 cm diep en 115 cm hoog.

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Okergeel

Deze Sunlight lampen brengen zoveel sfeer, echt niet normaal. Wil je een hoekje meer sfeer geven, dan hoef je echt niet te twijfelen.

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Groen

Ik ben fan van deze lamp. Het bamboe en metaal combineren zo leuk en passen echt top in mijn vintage inrichting. Toppertje van By-Boo!

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Sunlight bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid