By-Boo Vice Eetkamerstoel & Fauteuil

De By-Boo Vice is er als eetkamerstoel én fauteuil met een hoogwaardige fluweel stof. In de kleuren groen, blauw, antraciet en oud roze is deze vintage eetkamerstoel een échte eye-catcher. Combineer een rustige kleur Vice eetkamerstoelen met een opvallende Vice fauteuil. Deze vintage eetkamerstoel is een comfortabele keuze in ieder industrieel én vintage interieur. Maak snel verder kennis deze fluwelen stoelen van By-Boo.

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Vice eetkamerstoel en fauteuil.

De By-Boo Vice is een vintage eetkamerstoel én fauteuil met een fluwelen stof van By-Boo. De zitting van deze eetkamerstoel is gemaakt van fluweel, het onderstel van metaal. Hierdoor past deze stoel goed in ieder vintage interieur. De By-Boo Vice eetkamerstoel is 51 cm breed, 58,5 cm diep en 85 cm hoog. De zithoogte van deze velours eetkamerstoel is 49,5 cm en de zitdiepte is 45 cm. De By-Boo Vice fauteuil is 63,5 cm breed, 73 cm diep en 76 cm hoog. De zithoogte van deze velours fauteuil is 45 cm en de zitdiepte is 52 cm.

Dit vinden bekende Instagrammers

Heerlijk zachte zitting van fluweel. Een van de populairste eetkamerstoelen van het afgelopen jaar. Dit gaat sowieso nog lang een topper blijven.

Carmen / @interiorbycarmen

Opvallende kleuren. Ideaal om verschillende velours stoffen te combineren en zo jouw eettafel een speels karakter te geven.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Vice bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid