By-Boo Whip Eetkamerstoel

De By-Boo Whip eetkamerstoel is hard op weg om een van de populairste velvet eetkamerstoelen te worden.De Whip eetkamerstoel van het oerhollandse merk By-Boo is bekleed met een zachte en opvallende velvet stof. Elk van de vier kleuren: okergeel, groen, lichtgrijs en antraciet, past in een industrieel én vintage interieur. Wij zijn heel erg enthousiast over deze vintage eetkamerstoel met velvet stof, dus maak snel verder kennis met deze stoel.

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de By-Boo Whip eetkamerstoel.

De By-Boo Whip is een vintage eetkamerstoel van By-Boo in vier velvet kleuren. De zitting van deze eetkamerstoel is gemaakt van velvet stof, het onderstel van metaal. Hierdoor past deze stoel goed in ieder vintage interieur. De By-Boo Whip eetkamerstoel is 59 cm breed, 47 cm diep en 88 cm hoog. De zithoogte van de Whip eetkamerstoel is 48,5 cm, de zitdiepte is 46,5 cm. Deze By-Boo eetkamerstoel is ook verkrijgbaar in vier kleuren: groen, antraciet, okergeel en lichtgrijs.

Dit vinden bekende Instagrammers

By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Okergeel

De okergele kleur is absoluut mijn favoriet. Een ontzettend warme kleur die erg goed samengaat met bijvoorbeeld een eikenhouten eettafel.

Carmen / @interiorbycarmen
By-Boo Eetkamerstoel 'Whip' Velvet Groen

Ik vind de Whip de absolute topper uit de nieuwe collectie van By-Boo. Een velvet eetkamerstoel die met zijn groene kleur zorgt voor een frisse blik.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK BY-BOO

"Ben jij een liefhebber van industrieel design? Geef je bovendien de voorkeur aan merken van Nederlandse bodem? In dat geval is het zeker de moeite waard om de By-Boo meubels te ontdekken! Dit merk werd op de markt gelanceerd in het jaar 2013 en staat er om bekend industrieel design hoog in het vaandel te dragen. Zowel voor industriële meubels als voor industriële woonaccessoires ben je bij dit merk aan het juiste adres. By-Boo staat er om bekend uitstekend in te spelen op de actuele trends. De uiteindelijke By-Boo woonaccessoires en meubels beschikken evenwel altijd over hun eigen, bijzondere twist. Ben je dus met andere woorden op zoek naar echt bijzondere zaken om je interieur mee in te richten? Dan kan je als liefhebber van industrieel design eigenlijk niet om de By-Boo meubels heen."

Meer By-Boo op Pinterest

Shop de By-Boo Whip bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid