D-Bodhi Meubels

Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond

1.899,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

779,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.


d-Bodhi meubels kopen: vind jouw d-Bodhi meubels bij Homeblend

Alles over D-Bodhi

Het merk D-Bodhi is opgericht in het jaar 2007 en kenmerkt zich door verschillende, specifieke eigenschappen. In eerste instantie staat ze er vooral om bekend bij de productie van haar D-Bodhi meubels gebruik te maken van donker hout gecombineerd met een metalen afwerking. De missie die door het merk D-Bodhi wordt uitgedragen is er in slagen om keer op keer opnieuw te vernieuwen en te inspireren. Het resultaat van deze filosofie is dat het merk niet alleen tegenwoordig, maar ook in de toekomst zal weten te overtuigen. Het veelzijdige karakter waar de D-Bodhi meubels over beschikken zorgt er in ieder geval voor dat ze in een divers aanbod aan interieurs tot hun recht kunnen komen. Dit niet alleen in een eigentijds of industrieel, maar zelfs in een eerder klassiek getint interieur.

D-Bodhi: een echt duurzaam meubelmerk

In eerste instantie staat D-Bodhi er om bekend een bijzonder duurzaam merk te zijn. Dit is onder meer het gevolg van het feit dat de D-Bodhi meubels veelal zijn vervaardigd uit gerecycleerd hout. Het duurzame aspect van de D-Bodhi meubels komt niet alleen tot uiting uit het gebruik van gerecycleerd hout, ook het beste uit andere oude materialen wordt steeds in de meubels verwerkt. Typerend voor het merk D-Bodhi zijn vooral de warme, donkere houten kasten en wandplanken waarbij er gebruik wordt gemaakt van een metalen frame als afwerking. In ieder geval, wanneer het voor jou van belang is dat je meubels in huis over een duurzaam karakter beschikken is D-Bodhi dus absoluut een merk voor jou!

Ontdek ook de prachtige D-Bodhi wandplanken

Het is niet alleen de moeite waard om kennis te maken met de verschillende D-Bodhi meubels die op de markt zijn terug te vinden, wat namelijk ook te denken van de D-Bodhi woonaccessoires? Wat dit laatste betreft kan het vooral interessant zijn om te kijken in de richting van de shelfmate & winemate wandplanken die het merk heeft gelanceerd. Deze woonaccessoires zijn dan ook niet voor niets ongelofelijk populair. Bovendien is het voor jou als klant doorgaans mogelijk om deze D-Bodhi woonaccessoires volledig samen te laten stellen op basis van jouw wensen en verwachtingen. In het merendeel van de gevallen wordt er voor gekozen om deze wandplanken als combinatie aan de muur te hangen. Eventueel is het echter ook een mogelijkheid om ze gewoon afzonderlijk van elkaar op te hangen.

D-Bodhi meubels zijn een meerwaarde voor elk interieur

Door gebruik te maken van D-Bodhi meubels zoals bijvoorbeeld de warme, houten kasten en rekken zal je kunnen vaststellen dat deze een niet onbelangrijke meerwaarde zullen betekenen voor elk interieur. Je integreert ze dan ook moeiteloos in niet alleen een landelijk, maar ook een industrieel getint interieur. D-Bodhi karakteriseert zich dan ook in de praktijk vooral door de warme sfeer die ze weet te realiseren in de kamer. Het spreekt voor zich dat de warme, houten kasten en rekken niet de enige D-Bodhi meubels zijn waar je gebruik van kan maken. Andere opties waar je voor kan kiezen zijn dan ook met name:

Uiteraard zijn bovenstaande mogelijkheden nog maar het puntje van de ijsberg en is het in de praktijk mogelijk om een keuze te maken uit nog heel wat meer verschillende D-Bodhi meubels. Zo ben je pas echt verzekerd van een lekker warm en aangenaam sfeervol interieur!

De meubels van D-Bodhi zijn wereldwijd populair

Tegenwoordig kan er worden vastgesteld dat mensen steeds vaker op zoek gaan naar meubels en woonaccessoires van een merk met een bijzonder karakter. Indien dat ook jouw bedoeling is zal je kunnen vaststellen dat D-Bodhi op dit vlak alles in huis heeft wat jij ook maar enigszins verlangt. Het karakter en de exclusiviteit die D-Bodhi uitstraalt zorgt er voor dat zowel de D-Bodhi meubels als D-Bodhi woonaccessoires op moment van schrijven reeds worden verkocht in 30 verschillende landen verspreid over 5 continenten. Dit maakt in één klap duidelijk dat de unieke uitstraling van D-Bodhi wereldwijd wordt gewaardeerd.

Kies voor de meest duurzame meubels voor in jouw interieur

Draag jij duurzaamheid ook hoog in het vaandel? Is het voor jou dan ook van belang dat de meubels en woonaccessoires in je woning over zo duurzaam mogelijke eigenschappen beschikken? In dat geval zijn de D-Bodhi meubels en D-Bodhi woonaccessoires voor jou absoluut het overwegen meer dan waard. De duurzame eigenschappen van het merk worden feilloos gecombineerd met een uitstekende kwaliteit en een zeer aantrekkelijke uitstraling. Ook het feit dat deze meubels en woonaccessoires zonder probleem geïntegreerd kunnen worden in de meest uiteenlopende stijlen van interieur is natuurlijk een niet onbelangrijk voordeel waar je op kan rekenen. Het mag dan ook duidelijk zijn, ben je op zoek naar duurzame, kwalitatieve en visueel zeer aantrekkelijke meubels en woonaccessoires? Aarzel dan geen moment langer en ontdek snel wat het merk D-Bodhi ook allemaal voor jou in petto heeft!