Resultaat 1–28 van de 206 resultaten wordt getoond


Label51 meubels kopen: vind jouw Label51 meubels & accessoires bij Homeblend

Alles over het woonmerk Label51

Zou je graag meubels en / of woonaccessoires in huis willen halen van een bekend, Nederlands merk? In dat geval is Label51 zeker en vast een merk die het ontdekken waard is. Deze Nederlandse ontwerper beschikt over een ruime collectie bestaande uit niet alleen unieke meubels, maar ook allerhande decoratie en verlichting. Zowel de Label51 meubels als de andere producten staan er om bekend uitstekend inzetbaar te zijn in een verscheidenheid aan inrichtingen. Heb je een voorkeur voor een industriële look, voor een design interieur of voor een eerder landelijke uitstraling? Het is allemaal perfect realiseerbaar met de meubels en woonaccessoires uit het aanbod van Label51!

Opvallende meubels & woonaccessoires

Het is duidelijk de missie van Label51 om meubels en woonaccessoires te ontwerpen die uitblinken tussen de massa. Alle producten uit het aanbod van dit merk beschikken dan ook steeds over een eigentijds, uniek en authentiek karakter. Dat er erg veel tijd aan de uitstraling wordt besteed wordt kracht bijgezet door het uitstekende team met designers en vormgevers die het bedrijf in dienst heeft genomen. Eigenlijk zouden we kunnen stellen dat geen enkel interieur tegenwoordig nog compleet is zonder een product van deze vooruitstrevende ontwerper. Wie houdt van een bijzondere uitstraling in zijn of haar interieur kan dan ook eigenlijk niet anders dan de Label51 meubels te ontdekken.

De uitgebreide meubelcollectie van Label51

Eén van de belangrijkste troeven van Label51 is terug te vinden onder de vorm van het zeer gevarieerde en uitgebreide assortiment. Dit geldt niet alleen voor de meubels, maar ook zeker voor de Label51 woonaccessoires. Deze verschillende spullen worden geïnspireerd door uiteenlopende stijlen. Het kan hierbij zowel gaan om vintage als om modern. Bovendien is bekend dat ook verschillende bijzondere steden dienst hebben gedaan als inspiratie voor de collectie van Label51. Het gaat hierbij specifiek om steden zoals Brugge, Havana en om het Italiaanse Milaan. Ook dit heeft bijgedragen aan de ronduit unieke eigenschappen waar je als koper van Label51 meubels en woonaccessoires op kan rekenen.

Label51 heeft een eigenzinnig karakter

Zowel voor de meubels als voor de Label51 woonaccessoires kan eveneens worden gesteld dat ze over een eigenzinnig karakter beschikken. Dit zorgt er voor dat je met behulp van deze artikelen steeds een extra bijzondere touch kan realiseren in elk interieur. Wil je echt kunnen rekenen op een speciale uitstraling? Dan kan je er voor kiezen om naar hartenlust de verschillende stijlen uit het aanbod van Label51 te combineren. Hierdoor zal jouw interieur nooit meer als saai of eentonig worden ervaren. Ook dit is een uitstekende reden om kennis te maken met de vele troeven die het merk Label51 voor jou in petto heeft!

Ontdek de veelzijdige meubels van Label51!

Ben jij iemand die niet bang is om zijn of haar creativiteit tot uiting te laten komen in het interieur van je woning? Durf je bijgevolg wel eens buiten de lijntjes te kleuren? Dan is het assortiment van het merk Label51 ongetwijfeld iets voor jou! Wacht dan ook niet langer en ontdek snel welke sterke troeven de Label51 meubels en woonaccessoires ook voor jou allemaal in petto hebben!