Rivièra Maison

Resultaat 1–28 van de 44 resultaten wordt getoond


Rivièra Maison meubels kopen: vind jouw Rivièra Maison meubels & accessoires bij Homeblend

Alles over het landelijke woonmerk Rivièra Maison

Rivièra Maison is in vele opzichten een ronduit bijzonder merk. In eerste instantie is het bijvoorbeeld zo dat dit merk haar oorsprong vond in de Amsterdamse 'Rivièra Bloemsierkunst'. Door de jaren heen is dit merk danig geëvolueerd, maar haar doelstelling is in al die tijd onveranderd gebleven. Rivièra Maison heeft dan ook als belangrijkste doelstelling om sfeer te brengen in een interieur. Het team achter dit merk stelt zelf eigenlijk niet zozeer meubels te willen ontwikkelen, maar vooral een bepaalde beleving te willen creëren. Wil jij ook ontdekken welke meerwaarde de Rivièra Maison meubels voor jouw interieur kunnen betekenen? Dan is het nu zeker en vast de moeite waard om even kennis te maken met het uitgebreide en gevarieerde aanbod van dit merk.

Een ongekend gevarieerde collectie bij Rivièra Maison

In eerste instantie moet het gezegd dat het assortiment van Rivièra Maison ongelofelijk uitgebreid en gevarieerd is. Ze bestaat dan ook uit niet minder dan 3.000 verschillende artikelen. Op deze manier kan een totaalconcept worden gerealiseerd. Je vindt in het aanbod van dit merk dan ook de meest uiteenlopende zaken terug. Op vlak van Rivièra Maison meubels kan je kiezen voor tafels, een complete salon evenals allerhande kasten. Ben je eerder van plan om te investeren in enkele prachtige Rivièra Maison woonaccessoires? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij dit merk. Maak op dit vlak een keuze tussen verschillende spiegels, leuke glazen, sfeervolle kaarsen en nog zoveel meer.

Rivièra Maison heeft inspiratie gehaald bij absolute wereldsteden

Verschillende absolute wereldsteden hebben dienst gedaan als inspiratiebron voor de diverse artikelen die door het merk Rivièra Maison worden aangeboden. Dit gezegd hebbende is het echter eveneens zo dat er voor andere artikelen vooral werd gekeken in de richting van de landelijke Provence. Op deze manier is een gevarieerde collectie tot stand gekomen welke heel wat mensen zal weten te overtuigen. De collectie van Rivièra Maison kan wellicht nog het best worden omschreven als een collectie die niet alleen warmte, maar ook exclusiviteit uitstraalt.

Een bijzondere uitstraling gecombineerd met praktische eigenschappen

Van de Rivièra Maison meubels kan worden gezegd dat ze over een ietwat eigenwijze uitstraling beschikken. Dit is onder meer terug te zien in meubels zoals bijvoorbeeld het Midtown Book Cabinet Old, maar ook het Happy Island Wooden Etagère. De bijzondere uitstraling waar deze Rivièra Maison meubels over beschikken is eigenlijk min of meer representatief voor de volledige collectie van het merk Rivièra Maison. Deze uitstraling zorgt er voor dat alle meubels uit het aanbod van dit merk een visueel pareltje zijn, maar dat is nog niet alles. Tegelijkertijd worden er ook telkens meubelstukken gecreëerd welke ongelofelijk praktisch zijn in gebruik. Zo wordt er aan alle vooropgestelde eisen tegemoet gekomen.

Handgemaakte meubels met een warme uitstraling

Tot slot is het ook altijd interessant om te weten hoe de meesterwerkjes van Rivièra Maison precies tot stand komen. In eerste instantie is het zo dat deze meubels met de hand worden gemaakt. Dit gebeurt doorgaans met behulp van onbewerkt of witgeverfd hout. Daarnaast staan de Rivièra Maison meubels er eveneens om bekend veelal over de nodige hoeveelheid aan riet te beschikken. Het resultaat van deze keuzes is dat het merk Rivièra Maison door de jaren heen in het bijzonder bekendheid heeft weten te verwerven omwille van haar hoge exclusiviteit gehalte. Ben jij specifiek op zoek naar een mogelijkheid om ook wat extra romantiek in je interieur te integreren? Ook dan is het beslist een aanrader om kennis te maken met de sterke troeven waar het merk Rivièra Maison over beschikt.