Urban Cotton Wandkleden

Toont alle 6 resultaten

169,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

169,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

169,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

169,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

249,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

169,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.


Urban Cotton wandkleed kopen: vind jouw Urban Cotton wandkleed bij Homeblend

Wanneer je interesse hebt in het aanschaffen van Urban Cotton wandkleden zal je meteen kennis kunnen maken met de fantastische wandkleden die ze op de markt heeft gebracht. De Urban Cotton wandkleden zijn tegenwoordig helemaal terug van weggeweest. Door de jaren heen is er ook heel wat veranderd. Wanneer je er vroeger voor koos om een wandkleed te kopen betrof het eigenlijk gewoon een tapijt welke aan de muur werd gehangen. Tegenwoordig is dat helemaal anders. In het aanbod met Urban Cotton wandkleden zijn dan ook wandkleden terug te vinden die zijn gemaakt van 100 procent biologisch katoen. Bovendien is het ontwerp steeds afkomstig van de hand van Nederlandse creatieven en kunstenaars. Op deze manier brengt het in huis halen van één van de wandkleden van Urban Cotton altijd een extra meerwaarde voor het interieur van jouw woning met zich mee.

Uitgebreide collectie met wandkleden

Urban Cotton meubels mogen dan helaas niet tot de mogelijkheden behoren, dit neemt niet weg dat de wandkleden van dit merk voor iedereen het overwegen waard zijn. Twee keer per jaar pakt het merk uit met een volledig nieuwe collectie. Dit gebeurt traditioneel gezien in de maanden februari en september. Elke nieuwe collectie zorgt er voor dat je een keuze kan maken uit tussen de zes en tien nieuwe wandkleden. Op deze manier is er eigenlijk altijd wel voor iedereen een interessant wandkleed te bestellen. Ben jij dus met andere woorden nog op zoek naar een interessante en betaalbare manier om de uitstraling van jouw interieur even een nieuwe twist te geven? Dan kan je daarvoor zeker kijken in de richting van de Urban Cotton wandkleden. Haar wandkleden maken elke woning ook gegarandeerd nog gezelliger!

Urban Cotton: een originele manier van wanddecoratie

Het realiseren van een aantrekkelijke wanddecoratie in je woning kan tegenwoordig op tal van verschillende manieren gebeuren. De Urban Cotton woonaccessoires kunnen je daar echter als geen ander bij helpen. Door te kiezen voor één van de verschillende wandkleden van dit merk haal je namelijk een bijzonder element in huis. De grote afmetingen waar deze wandkleden over beschikken (190x140 centimeter) zorgen er voor dat je in één klap een volledige slaap- of woonkamer een behoorlijk stuk persoonlijker kan maken. Bovendien is het ook zo dat er zoiets bestaat als de 'Urban Cotton Limited Edition Collectie'. Deze wanddecoratie bestellen zorgt er voor dat je altijd over een uniek stuk in je interieur beschikt. Zoals de naam reeds laat vermoeden worden er van dit type van wanddecoratie slechts een beperkt aantal geproduceerd. Deze Urban Cotton wandkleden zijn dan ook beslist het ontdekken waard!

Urban Cotton wandkleden: een meerwaarde voor elk interieur

Wil jij graag op een eenvoudige, praktische en betaalbare manier een nieuwe twist geven aan de uitstraling van jouw interieur? Dan is het beslist de moeite waard om kennis te maken met de wandkleden van Urban Cotton. Er mogen dan geen Urban Cotton meubels bestaan, de wandkleden realiseren toch een erg aantrekkelijke meerwaarde voor elk interieur. Of je nu jouw woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte in huis wil voorzien van nieuwe wanddecoratie, het is altijd een aanrader om even het aanbod van Urban Cotton te ontdekken!