Groene eetkamerstoelen

Toont alle 3 resultaten


Groene eetkamerstoelen

Jouw eetkamer voorzien van groene eetkamerstoelen? De kleur groen is dé trend nu steeds meer interieurs industriële invloeden krijgen. Ze hebben een stoere uitstraling, al bepaalt ook de vorm van de eetkamerstoelen een groot deel van de uitstraling. Bepaal of jij kiest voor groene eetkamerstoelen met armleuningen of zonder armleuningen. Die laatste variant is ruimtebesparend, terwijl armleuningen wel comfort bieden. Een andere keuze is een groene eetkamerstoel met wieltjes of zonder wieltjes. Het geeft vrijheid, maar past tegelijkertijd niet bij ieder woningtype en vloer. Je merkt het: er zijn verschillende keuzes die bepalen welke groene eetkamerstoelen passen bij jouw eetkamer.

Merken, stijlen, materialen, kleuren

Je hebt bij Homeblend keuze uit groene eetkamerstoelen in verschillende modellen, merken, materialen en stijlen. De stijl van de eetkamerstoel wordt vooral bepaald door de vorm en het gekozen materiaal. Zo zijn de meeste groene eetkamerstoelen in de industriële stijl. Bekende merken zijn SoHome, LABEL51, BePureHome en By-Boo. Elk van deze merken heeft een geheel eigen stijl en prijsklasse. Op die manier kiest Homeblend voor een mix tussen goedkope groene eetkamerstoelen en de duurdere modellen. Het populairste materiaal van dit moment is velvet, oftewel fluweel. Dit materiaal, net even anders als velours, is een warme stof die veel huiskamers verovert. Naast de, voor sommigen, te opvallende velvet stof, zijn ook leer, kunstleer, polyester en katoen populaire stoffen als bekleding voor groene eetkamerstoelen.

Combineer deze groene eetkamerstoelen met andere meubels

Het moment voor nieuwe eetkamerstoelen, het moment om jouw eetkamer om te toveren. Denk aan een nieuwe (ronde) eettafel of een hanglamp boven de eettafel. Twijfel je nog over standaard eetkamerstoelen, overweeg dan ook eens een eetkamerbank. Je kunt op die manier de gezelligheid van een bankje combineren met twee of drie groene eetkamerstoelen. Ben jij eruit, bestel dan direct jouw nieuwe groene eetkamerstoelen.