Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Limburg

Het is op het moment razend druk op de woningmarkt. De meeste huizen die online komen te staan op Funda zijn binnen de kortste keren alweer verkocht. Doordat er veel vraag is en het aanbod steeds kleiner wordt, stijgen de prijzen van huizen ook weer. Toch is het bijna niet meer normaal om onder de vraagprijs te bieden en is het de nieuwe norm om er zelfs boven te gaan zitten. In Limburg zijn veel mooie huizen te vinden en waarbij de een nog mooier en groter is dan de andere. Let wel dat dit allemaal huizen zijn waar een behoorlijk prijskaartje aanhangt. Je moet dus wel even sparen voor je deze prachtige huizen in Limburg kunt kopen. Ben je alsnog geïnteresseerd, kun je googlen op aankoopmakelaar Limburg.

Dit zijn de mooiste huizen op Funda in Limburg

Villa: Lingsforterweg 56, Arcen

Hoewel iedereen een andere smaak is, behoren de volgende huizen toch wel tot de parels van Limburg. Deze huizen zijn te koop tussen de 1.2 miljoen en 2.2 miljoen euro, maar dan heb je wel een prachtig huis om in te wonen. Een van die huizen is het huis aan de lingsforterweg 56 in Arcen. Dit is een super mooie villa van ongeveer 9000  m2 waarbij je zicht heb op een bos. Het huis heeft een prachtige ruime woonkeuken welke van alle gemakken voorzien is. Je kunt daarnaast het hele jaar door baantjes trekken in het binnenzwembad met een bijbehorende wellness. Verder telt het huis 13 kamers waarvan 4 slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/arcen/huis-41826950-lingsforterweg-56/   

Luxe huis: Diesterbaan 71, Weert

Ook het huis aan de Diesterbaan 71 in Weert is een heel mooi ruim en luxe huis. Het is een boerderij die omgeven is door een prachtige groene omgeving. Met dit huis woon je op het platteland en zul je meer vogels dan auto’s horen. Je hebt beschikking tot een prachtige tuin en een heerlijk zwembad waar je in de zomer heerlijke poolparty’s kunt houden. Dit huis staat online voor 1.420.000 euro. Dit is de ideale plek om met meerdere gezinnen te wonen. Er zijn in totaal 10 kamers waarvan 6 slaapkamers. Je hebt de beschikking over 2 bijgebouwen en een appartement naast de hoofdwoning. Dit maakt het geschikt voor meerdere gezinnen. 

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/weert/huis-41926806-diesterbaan-71/   

Monumentale villa: Graeterweg 23, Swalmen

Aan de Graeterweg 23 in Swalmen staat een luxe monumentale villa welke een echt uniek en bijzonder bouwwerk is. Het huis is groot en geeft een gevoel van veel rust. Het huis is goed onderhouden en is perfect gerestaureerd. Deze monumentale villa telt maar liefst 20 kamers waarvan er 4 als slaapkamer gebruikt worden. Je hebt ook nog een vrijstaande cottage tot je beschikking waar nog eens 3 slaapkamers te vinden zijn. Je moet wel diep in de buidel voor deze super mooie villa, de vraagprijs is namelijk 1.495.000 euro.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/swalmen/huis-84067155-graeterweg-23/ 

Villa met paardenstal: Aan de hout 4, Kessel

In Kessel staat een zeer mooie vrijstaande villa in het buitengebied en is met recht een van de mooiste huizen in Limburg. Aan de Hout 4 in Kessel is dit prachtige huis te vinden en heeft het predicaat landgoed. Alle mogelijke luxe en comfort is in deze villa te vinden van een luxe keuken tot een verwarmd binnenzwembad en een super mooi uitzicht. Je hebt daarnaast ook de beschikking over een paardenstal gelegen bij deze mooie villa. Voor 1.650.000 euro kan deze zomaar van jou worden. 

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/kessel/huis-41787159-hout-4/ 

Villa met zwembad: Keizersbaan 3a, Kessel  

Voor het geweldig mooie huis met buitenzwembad en prachtige tuin aan de Keizersbaan 3 a in Kessel betaal je 1.800.000 euro en is perfect als je paarden aan huis wilt hebben. 

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/kessel/huis-40168586-keizersbaan-3-a/ 

Kasteeltje: Valkenburgerweg 167, Heerlen 

Wil je een schitterend kasteelachtig huis bekijken? Kijk dan eens naar de monumentale villa aan de Valkenburgerweg 167 in Heerlen. Deze is nu nog ingericht als kantoor, maar is eenvoudig om te bouwen naar een woning.

Bekijk hier: https://www.funda.nl/koop/heerlen/huis-41810358-valkenburgerweg-167/

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Haal meer uit je kook skills met deze tips

Koken is een vaardigheid die je kunt blijven ontwikkelen. Bovendien ben je niet snel uitgeleerd, [...]

Zwart beitsen van jouw schuur, gevel, veranda of tuinhuis? Zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een manier om je schuur, gevel, veranda of tuinhuis een [...]

Vloeren trends 2024: dit zijn de vloerentrends

Het jaar 2024 belooft spannende en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van interieurdesign, en vloeren [...]

Zelf kapschuur bouwen: stappenplan en tips

Ben je van plan om je tuin een functionele en esthetische upgrade te geven? Een [...]

Haal nu de nieuwste trends in huis

Online zijn er duizenden manieren te vinden om jouw huis een bepaald thema te geven. [...]

3 tips voor hoesjes voor je iPhone 12 Pro Max

Heb je nog een iPhone 12 Pro Max en ben je op zoek naar een [...]