Dutchbone bijzettafels

Bijzettafeltjes zijn zeer veelzijdig inzetbaar en zijn mede daardoor door de jaren heen steeds populairder geworden. In het assortiment van Dutchbone zijn een groot aantal verschillende bijzettafels terug te vinden die van bij de eerste aanblik weten te overtuigen. De Dutchbone bijzettafels zijn dan ook op vele vlakken als bijzonder en zelfs uniek te bestempelen. Denk op dit vlak bijvoorbeeld maar eens aan de houten exemplaren welke zijn voorzien van een ingekerfd tafelblad. In ieder geval, wil jij graag één of meerdere leuke bijzettafels in huis halen? Dan is het zeker de moeite waard om de exemplaren van Dutchbone te ontdekken!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK DUTCHBONE

"Ondanks het feit dat Dutchbone van oorsprong een Nederlands merk is heeft ze inmiddels op internationaal niveau een uitstekende naam voor zichzelf weten te maken. Het internationale karakter waar Dutchbone door de jaren heen over is komen te beschikken is grotendeels het gevolg van het feit dat ze haar inspiratie overal ter wereld gaat halen. Dit is dan ook direct terug te zien in de verschillende collecties die door Dutchbone op de markt zijn gebracht. Het diverse aanbod van dit merk zorgt er voor dat de Dutchbone meubels en de Dutchbone woonaccessoires probleemloos in de meest uiteenlopende interieurs geïntegreerd kunnen worden. Klinkt dit alles voor jou eveneens als muziek in de oren? Dan is het zeker en vast de moeite waard om kennis te maken met het assortiment van dit fantastische woonmerk.'"

Meer Dutchbone op Pinterest

Vervaardigd uit verschillende, kwalitatieve materialen

Op het ogenblik dat je kennis maakt met het assortiment met Dutchbone bijzettafels wordt meteen duidelijk dat deze zijn vervaardigd uit tal van uiteenlopende materialen. Dit betekent concreet dat je bijvoorbeeld een exemplaar in huis kan halen die is gemaakt van metaal of staal. Dergelijke bijzettafels komen uitstekend tot hun recht in een industrieel getint interieur. Ben je eerder op zoek naar een leuk bijzettafeltje om te integreren in een klassiekere of landelijk getinte woonkamer? In dat geval is het wellicht een beter idee om te kijken in de richting van één van de houten exemplaren die door Dutchbone worden aangeboden.

Eén geheel bestaande uit verschillende bijzettafeltjes

Dutchbone staat er om bekend graag haar creativiteit de vrije loop te laten. Dit heeft door de jaren heen geresulteerd in een bijzonder aanbod bestaande uit meerdere, speciale bijzettafels. In de collectie van dit merk zijn zelfs exemplaren terug te vinden die bestaan uit verschillende tafelbladen. Dit geldt bijvoorbeeld om de ‘Bijzettafel Zatar’. Dit is een bijzondere bijzettafel die is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen. Het resultaat is een prachtig en uniek tafeltje welke zowel op praktisch vlak als visueel vanaf het eerste moment weet te overtuigen.

Geschikt voor in elke stijl van interieur

Ook voor wat de Dutchbone bijzettafels betreft valt meteen de enorme diversiteit op die aan de dag wordt gelegd. Voor het vervaardigen van de Dutchbone bijzettafels wordt dan ook niet alleen maar gebruik gemaakt van verschillende materialen. Wat bovendien namelijk ook te denken van de diverse kleuren waarin de bijzettafels worden geproduceerd? Deze zijn dan ook zowel verkrijgbaar in het bruin, wit, zwart als groen. Eén ding staat in ieder geval vast, de bijzettafels die door Dutchbone op de markt zijn gebracht komen zonder probleem tot hun recht in de meest uiteenlopende stijlen van interieurs.