Dutchbone Franky Eetkamerstoel & Barkruk

De Dutchbone Franky eetkamerstoel is een modern vormgegeven eetkamerstoel welke echt op gelijk welke plaats in huis tot haar recht kan komen. De kuip waar deze moderne en bovendien ook comfortabele stoel mee is bekleed is vervaardigd uit een hoogwaardig PU-leer. De Dutchbone Franky eetkamerstoel is verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart. Deze absolute topper uit de Dutchbone collectie staat er bovendien om bekend over een ietwat vintage getinte uitstraling te beschikken. Deze wordt mede gerealiseerd door het aanwezige, decoratieve stiksel. De rechthoekige poten waar de Dutchbone Franky eetkamerstoel & barkruk over beschikken zijn bovendien zwart gelakt. Hierdoor kunnen ze rekenen op een (extra) stoere uitstraling. Deze combinatie is op de markt toch best een zeldzaamheid te noemen.

Dutchbone Franky Velvet Barkruk

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de Dutchbone Franky Eetkamerstoel & Barkruk.

Zowel de Dutchbone Franky eetkamerstoel als de Dutchbone Franky barkruk zijn duidelijk modern vormgegeven. Het design van de kuip is duidelijk geïnspireerd op het American football. Door er voor te kiezen om zowel de Dutchbone Franky eetkamers & barkruk in huis te halen zal je kunnen vaststellen dat er niet alleen een comfortabele, maar ook een visuele meerwaarde wordt gecreëerd in jouw interieur.

Dit vinden bekende Instagrammers

Dutchbone Franky counter- barkruk PU leer bruin

Al jarenlang een bekende barkruk. Nu met de trend van dit moment, ook met luxe velvet stoffen verkrijgbaar.

Carmen / @interiorbycarmen
Dutchbone Franky eetkamerstoel PU-leer zwart

Een veilige keus, maar door de nieuwe stoffen kun je nog steeds uitpakken met deze vintage barkrukken.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje

OVER HET MERK DUTCHBONE

"Dutchbone staat voor werelds geïnspireerde interieurs en producten met een ziel. Ontdek de mooie collectie van Dutchbone. Zoals Dutchbone het zelf zegt: 'Wij houden van werelds geïnspireerde interieurs. Producten met een ziel, een handtekening. Een betaalbare collectie die altijd in beweging is, net als wij.'"

Meer op Pinterest

Shop de Dutchbone Franky bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid