Dutchbone salontafels

Door de jaren heen is de salontafel uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van elke salon. Uiteraard moet een salontafel praktisch zijn in gebruik, maar daarnaast is ook het belang van haar uitstraling door de jaren heen structureel toegenomen. De Dutchbone salontafels staan er om bekend het beste van twee werelden te combineren. Concreet betekent dit niet alleen dat ze praktisch zijn in gebruik, daarnaast beschikken ze over een uitstekende kwaliteit en zijn ze visueel ongelofelijk aantrekkelijk. Wil ook jij graag een echt statement maken met jouw gloednieuwe salontafel? Dan loont het absoluut de moeite om één van de verschillende, prachtige salontafels uit het assortiment van Dutchbone te bestellen!

450,00

Vandaag besteld, morgen in huis.

OVER HET MERK DUTCHBONE

"Ondanks het feit dat Dutchbone van oorsprong een Nederlands merk is heeft ze inmiddels op internationaal niveau een uitstekende naam voor zichzelf weten te maken. Het internationale karakter waar Dutchbone door de jaren heen over is komen te beschikken is grotendeels het gevolg van het feit dat ze haar inspiratie overal ter wereld gaat halen. Dit is dan ook direct terug te zien in de verschillende collecties die door Dutchbone op de markt zijn gebracht. Het diverse aanbod van dit merk zorgt er voor dat de Dutchbone meubels en de Dutchbone woonaccessoires probleemloos in de meest uiteenlopende interieurs geïntegreerd kunnen worden. Klinkt dit alles voor jou eveneens als muziek in de oren? Dan is het zeker en vast de moeite waard om kennis te maken met het assortiment van dit fantastische woonmerk.'"

Meer Dutchbone op Pinterest

Het veelzijdige karakter van Dutchbone salontafels

Een salontafel van Dutchbone valt op verschillende manieren in je interieur te integreren. In eerste instantie kan je ze natuurlijk gewoon als echte salontafel gebruiken, maar daarnaast is het ook zo dat je ze bijvoorbeeld in een leuke zithoek kan plaatsen. Wist je bovendien dat je een salontafel van Dutchbone eveneens kan gebruiken als leuk bijzettafeltje? Dit is ideaal voor mensen die bijvoorbeeld op enkele extra plaatsen in huis wat leuke decoratie willen neerzetten.

Een leuke salontafelset van Dutchbone in huis halen

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt, je krijgt mensen over de vloer, maar je hebt onvoldoende plaats in het salon om alles netjes neer te kunnen zetten. In dat geval kan het interessant zijn om gebruik te kunnen maken van een leuke salontafelset van Dutchbone. Door het in huis halen van een dergelijk setje krijg je niet de beschikking over één, maar wel over meerdere salontafeltjes. Deze kunnen op verschillende plaatsen worden neergezet en zijn na afloop ook eenvoudig op te bergen. Heb je dus geen nood aan één, maar wel aan meerdere salontafels? Ook dan biedt Dutchbone je daar de perfecte oplossing voor!

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

De Dutchbone salontafels zijn verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen. Er wordt op dit vlak niet alleen een onderscheid gemaakt tussen diverse vormen, maar ook afmetingen. Heb je nood aan een kleine salontafel of geef je toch eerder de voorkeur aan een wat groter exemplaar? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen de Dutchbone salontafels eveneens worden aangekocht in een rechthoekige, ovalen of vierkante vorm. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, welke verwachtingen jij ook in gedachten hebt voor jouw gloednieuwe salontafel, het merk Dutchbone weet ze zonder probleem allemaal in te lossen! Dit maakt het ontdekken van de Dutchbone salontafels meer dan de moeite waard.