Eetkamerstoelen van Kick Collection: dé stoelen van dit jaar!

Op Homeblend willen we je graag attenderen op een bijzondere collectie eetkamerstoelen. De Kick Collection stoelen is een bijzondere collectie stoelen die we graag onder je aandacht brengen. Als de collectie in enkele woorden omschreven zou moeten worden, dan zouden die woorden zijn: kleurrijk, divers en betaalbaar. Als je op zoek bent naar nieuwe eetkamerstoelen voor aan de eetkamer dan moet je de stoelen van de Kick collection zeker eens bekijken!

Kick Collection stoel MAX

Soms is het moeilijk om een stoel in een bepaalde categorie te plaatsen. Als wij eetkamerstoel MAX uit de Kick Collection zien, dan zeggen we in eerste instantie: dat is een retro-stoel. En zeker, deze stoel van de Kick Collection heeft elementen waardoor dat je denkt dat het een retro-stoel is. Als je iets langer naar de stoel kijkt, dan denk je: maar eigenlijk is het ook wel gewoon een heel modern design. Deze Kick Collection eetkamerstoel heeft inderdaad een beetje van beide stijlen. Aan de ene kant is de stoel zonder meer retro te noemen, aan de andere kant is het design ook gewoon strak en tijdloos. De stoel is gemaakt van PU-leder. Het leuke aan deze stoel is dat hij in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Daardoor kan je er zeker van zijn dat hij ook in jouw interieur zal passen.

Kick Collection eetkamerstoel SOOF

Als je op zoek bent naar een kuipstoel voor in je eetkamer, dan is er ook een model in de Kick Collection voor je te vinden. Je moet dan echt even kijken naar eetkamerstoel SOOF. Soof is een stoel die is gestoffeerd met velvet en een zitting heeft van velours. De fluwelen bekleding en de ronde vormen van deze Kick Collection stoel geven deze stoel een gevoel van grandeur. Daarnaast is deze stoel ook nog eens redelijk groot en heeft deze Kick Collection eetkamerstoel een mooie, ronde en tijdloze vormgeving. Ook deze stoel uit de Kick Collection is in veel verschillende kleuren beschikbaar, zodat hij in vrijwel ieder interieur opgenomen kan worden. Onthoud dat je niet verplicht bent om alle stoelen in dezelfde kleur te bestellen. Soms kan het heel mooi zijn om stoelen in verschillende kleuren aan te schaffen. Dit geeft een speels effect.

Eetkamerstoelen uit de Kick Collection: model VIC

Als je graag een kuipstoel in je eetkamer hebt, maar je vindt dat eetkamerstoel SOOF uit de Kick Collection een wat te hoge leuning heeft, dan moet je beslist eens kijken naar eetkamerstoel VIC uit de Kick Collection. Deze stoel is ook met fluweel bekleed, maar heeft een iets lagere leuning en is een stuk ronder vorm gegeven. Ook hier is de zitting gestikt in een chique diamantvorm. Uiteraard is ook model VIC in verschillende kleuren beschikbaar.

Bekijk alle Kick Collection Meubels Bekijk alle eetkamerstoelen