Eleonora Barkrukken

Barkrukken zijn vandaag de dag ongelofelijk populair. Ze kunnen dan ook moeiteloos in elk interieur worden geïntegreerd. Ben jij ook van plan om over te gaan tot het aankopen van één of misschien zelfs meerdere nieuwe barkrukken? In dat geval is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in de Eleonora barkrukken collectie. In deze collectie zijn een groot aantal verschillende, leuke barkrukjes terug te vinden welke er niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens een uitstekend zitcomfort weten te garanderen. Wil jij graag ook kennismaken met deze fantastische zitobjecten? Dat is mogelijk op deze pagina!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

Industrieel ogende, verstelbare barkrukken

Tijdens het ontdekken van de Eleonora barkrukken collectie zal je kunnen vaststellen dat er ook verschillende barkrukken in terug te vinden zijn die in hoogte verstelbaar zijn. Het gaat hierbij dan in het bijzonder om de ‘Eleonora Iron’ barkruk. Deze is overigens ook verkrijgbaar als niet verstelbaar exemplaar. Indien je kiest voor de in hoogte verstelbare uitvoering sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen zal iedereen er namelijk comfortabel op plaats kunnen nemen, daarnaast kan ze nagenoeg volledig worden ingetrokken. Wordt de barkruk niet gebruikt? Dan berg je ze dus met andere woorden in een handomdraai op.

Multi-inzetbare barkrukken

De sublieme kwaliteit en de gevarieerde eigenschappen waar de Eleonora barkrukken over beschikken heeft er voor gezorgd dat ze tegenwoordig niet langer alleen in een huiselijk interieur worden geïntegreerd. Neem nu bijvoorbeeld de ‘Verona’ barkruk. Deze heeft een chromen frame gecombineerd met een kunstlederen bekleding. Het bijzonder kwalitatieve geheel dat op deze manier is ontstaan is pas echt multi-inzetbaar. In de praktijk betekent dit dat deze barkrukken niet alleen worden gebruikt in private woningen, maar ook in bijvoorbeeld hotels en restaurants. Ook dit zet de kwaliteit van deze barkrukken extra in de verf!

Perfect te combineren met andere meubelstukken

De vaak neutrale kleuren waar gebruik van worden gemaakt bij de Eleonora barkrukken zorgen er voor dat ze uitstekend te combineren zijn met andere meubelstukken naar keuze. Heb je er voor gekozen om je interieur van een industriële stijl te voorzien? In dat geval is de Iron barkruk het overwegen waard. Ben je eerder op zoek naar een vintage barkruk? In dat geval zou je kunnen kijken naar de Barkruk Mees exemplaren. Deze barkrukken kunnen beschikken over zowel een groen als een antraciet vintage leder. Daardoor zullen ze het hart van elke vintage liefhebber in een handomdraai sneller doen slaan.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]