Eleonora Boekenkasten

Als boekenliefhebber spreekt het voor zich dat je graag zal willen dat je boeken zo optimaal mogelijk weggezet kunnen worden. De manier waarop je dit gaat doen is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Het assortiment met Eleonora boekenkasten zorgt er in ieder geval voor dat er voor iedereen wat wils bestaat. In eerste instantie kan je er natuurlijk voor kiezen om een klassieke boekenkast in huis te halen. Dit betekent dat je kiest voor een boekenkast met een gesloten wand en een open voorkant. Ben jij ook een grote fan van een dergelijke opstelling of wil je toch liever kiezen voor een volledig open exemplaar? Het kan allemaal wanneer je de boekenkasten ontdekt van het merk Eleonora!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

Zowel een landelijke als een industriële uitstraling

Voor welke boekenkast uit de collectie van Eleonora jij ook uiteindelijk zal kiezen, je zal altijd kunnen rekenen op een stoer exemplaar dat in heel wat interieurs tot haar recht zal komen. Dit geldt natuurlijk in het bijzonder voor landelijke en industriële interieurs. Dit is het gevolg van het feit dat Eleonora er om bekend staat voor het vervaardigen van haar (boeken)kasten veelvuldig gebruik te maken van hout en metaal. Het resultaat is een leuke collectie met prachtige meubels die net dat extra beetje stoerheid geven aan elk interieur. Heb je geen landelijk of industrieel, maar wel bijvoorbeeld een vintage of modern interieur? Ook in deze gevallen kan het in huis halen van een Eleonora boekenkast de moeite waard zijn.

Leuke open exemplaren voor het tentoonstellen van al jouw boeken!

Zoals in de inleiding reeds aangegeven zijn boekenkasten verkrijgbaar in verschillende vormen. Dat geldt ook voor de Eleonora boekenkasten. Zo zijn er de klassieke uitvoeringen, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een speciaal boekenrek. Net zoals de kasten is er ook bij de boekenrekken gebruik gemaakt van een combinatie van hout en metaal. In dit geval zijn de boeken echter perfect zichtbaar en door iedereen te aanschouwen. De boekenrekken bestaan standaard uit vier of niveaus waardoor je er behoorlijk wat boeken op kwijt kan. Vooral de Iron en Mango boekenkasten van Eleonora genieten van een ongelofelijke populariteit.

Het beste voor jouw boekencollectie!

Als fervente lezer en / of verzamelaar van boeken spreekt het voor zich dat je trots bent op je collectie. Je zal dan ook alleen graag alleen maar genoegen willen nemen met het beste van het beste voor jouw collectiestukken. In dat geval zal je tijdens het ontdekken van het aanbod van Eleonora alleen maar kunnen vaststellen dat de boekenkasten van dit merk een absolute aanrader van formaat zijn!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]