Eleonora Chesterfield Fauteuil & Bankstel

De naam ‘Chesterfield’ is sinds jaar en dag een absoluut begrip in de internationale interieurwereld. Verschillende merken, waaronder ook Eleonora hebben er inmiddels voor gekozen om het toch wel tot de verbeelding sprekende design in hun assortiment op te nemen. De Eleonora Chesterfield is dan ook een pracht van een bank die niet alleen ongelofelijk comfortabel is, maar ook nog eens een ware parel vormt voor elk interieur. De Eleonora Chesterfield kan worden aangekocht in verschillende kleuren. Zo komt ze nog beter tegemoet aan de wensen en verwachtingen die jij in gedachten hebt voor jouw nieuwe bank.

Eleonora Chesterfield Fauteuil

Woonwinkels, prijs en voorraad

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid

Meer over de Eleonora Chesterfield.

Het iconische design van de ‘Chesterfield’ bank mocht niet ontbreken in het aanbod van Eleonora. Het merk heeft er ook voor gekozen om de bank uit te geven in verschillende kleuren. Het gaat hierbij in eerste instantie om donkerbruin vintage leder. Daarnaast is de bank echter ook verkrijgbaar in antraciet vintage leder.

Dit vinden bekende Instagrammers

Al jaar en dag een absolute klassieker: zet hem in jouw stoere, landelijke of industriele interieur. Echt leer!

Carmen / @interiorbycarmen

Met 100% leer en een echte vintage look is de Eleonora Chesterfield gecapitonneerd een echte topper.

Mariëlle / @mijnvintagehuisje
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

Shop de Eleonora Chesterfield bij deze woonwinkels

Bekijk prijs en beschikbaarheid
Bekijk prijs en beschikbaarheid