Eleonora Dressoirs

Eleonora is een interieurmerk welke het een hoofdzaak heeft gemaakt om stijlvol wonen op een betaalbare manier mogelijk te maken. Dit bovendien ook zonder dat er zou worden geraakt aan de kwaliteit van de meubels. Wanneer we tegenwoordig het aanbod van dit merk onder de loep nemen kunnen we niet anders dan te stellen dat ze hier meer dan in is geslaagd. Het unieke designmerk beschikt bijvoorbeeld over een prachtige collectie met betaalbare Eleonora dressoirs die zich kenmerken door een prachtige uitstraling en een sublieme levensduur. Ben jij ook benieuwd naar deze dressoirs? We laten je er graag mee kennismaken op deze pagina!

999,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

1.199,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

1.299,00

Bekijk levertijd direct bij woonwinkel.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

De verschillende stijlen van Eleonora dressoirs

De Eleonora meubels staan er om bekend verkrijgbaar te zijn in verschillende stijlen. In het bijzonder heeft het merk er voor gekozen om enigszins robuuste meubelstukken te produceren die niet alleen in een landelijk, maar ook in een industrieel pand prima tot hun recht komen. Dit geldt zeker ook voor de dressoirs die Eleonora op de markt heeft gebracht. Neem nu in eerste instantie de Eleonora ‘Brooklyn’. Het betreft hier een dressoir welke is gemaakt van donkerbruin mangohout en werd afgewerkt met metaal. Het eindresultaat is een prachtige kast die zowel in een warm als in een stoer, industrieel interieur tot haar recht kan komen.

Ook te gebruiken in zakelijke omgevingen

Heb je het graag nog net wat stoerder dan de Eleonora dressoir die we hierboven hebben aangehaald? Ook dat is geen probleem. In het aanbod met Eleonora dressoirs is namelijk ook de zogenaamde ‘Eleonora Dressoir Industrie’ terug te vinden. Eigenlijk gaat het hierbij om verschillende meubels die stuk voor stuk over hun eigen vormgeving beschikken. Zo is er bijvoorbeeld de uitvoering in zwart met zes laden, maar daarnaast is er ook nog deversie die beschikt over twee deuren en wel erg bijzondere handvatten. Deze laatste is overigens volledig vervaardigd uit metaal. Je kan er niet alleen voor kiezen om deze dressoirs in je woonkamer te plaatsen, ook in een (thuis)kantoor zouden ze helemaal niet misstaan!

Praktisch en een ware eye-catcher in elke ruimte

Tijdens het ontdekken van de verschillende Eleonora dressoirs die er bestaan zal je kunnen vaststellen dat ze er niet alleen maar goed uitzien, maar bovendien ook erg praktisch zijn. Afhankelijk van de eisen waarover je beschikt is het dan ook steeds mogelijk om een keuze te maken uit verschillende indelingen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de aanwezigheid van twee deurtjes, maar zijn er ook exemplaren bestaande uit alleen maar lades te koop. In ieder geval, over welke eisen je op praktisch vlak ook mag beschikken, de Eleonora dressoirs weten ze nagenoeg altijd perfect in te lossen.