Eleonora Fauteuils

Stijlvol wonen kan op een betaalbare manier worden gerealiseerd door het in huis halen van meubels die op de markt zijn gebracht door het merk Eleonora. Dit merk met Nederlandse roots staat er om bekend een uitstekende balans te creëren tussen strak modern en nostalgisch klassiek. Dit uiteraard in alle stukken die het op de markt brengt. Bovendien zijn de meubels van dit merk onderling uitstekend te combineren. Wat met name de Eleonora fauteuils nog aantrekkelijker maakt? Dat ze ook nog eens altijd in huis kunnen worden gehaald tegen een prijskaartje die voor iedereen meer dan toegankelijk is te noemen.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

Eleonora fauteuils voor in elke stijl van interieur

De Eleonora fauteuils zijn door de jaren heen erg populair geworden. Dit is onder meer te wijten aan het feit dat ze verkrijgbaar zijn in een mengelmoes van stijlen. Vaak wordt er door het merk zelfs voor gekozen om een balans te vinden tussen bijvoorbeeld een strak modern karakter en een nostalgisch klassieke touch. Het uitgangspunt van de volledige collectie van Eleonora? Dat is uiteraard een betaalbare prijs. In ieder geval, ongeacht het type interieur waar jij over beschikt, de Eleonora fauteuils komen er altijd in tot hun recht!

Afwerking met behulp van verschillende materialen

Bij het ontdekken van de collectie met Eleonora fauteuils zal het meteen duidelijk worden dat er voor de afwerking gebruik is gemaakt van verschillende materialen. Neem nu bijvoorbeeld de Eleonora ‘Pien’. Het betreft hier een fauteuil waarvan de zitting is bekleed met een lederlook terwijl het frame is gemaakt van een gepoedercoat metaal. Ben jij eerder iemand die op zoek is naar een fauteuil waarbij er is gekozen voor een afwerking met textiel? Ook deze is terug te vinden in het assortiment van Eleonora. Met name de ‘Delta’ fauteuil is een exemplaar die op deze wijze is afgewerkt. Mede door het gebruik van textiel beschikt deze topper uit het assortiment van Eleonora ook nog eens over een zeer toegankelijk prijskaartje.

Prachtige fauteuils voor ieders budget

Zoals in de inleiding van dit artikel reeds aangegeven is ook het scherpe prijskaartje een sterke troef waar je op kan rekenen bij de Eleonora meubels. Dat geldt zeker ook voor de fauteuils die ze op de markt heeft gebracht. Elke fauteuil kenmerkt zich dan ook door een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Ook betrouwbare, prachtig uitziende fauteuils in huis halen voor in je woning tegen een interessante prijs? Dan is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in het assortiment met fauteuils van Eleonora!

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]