Eleonora Kasten

Het merk Eleonora zorgt er voor dat je elke avond opnieuw met alle plezier zal thuiskomen. De meubels van Eleonora staan er dan ook om bekend niet alleen over een mooie uitstraling te beschikken, daarnaast zijn ze ook nog eens erg praktisch en beschikken ze over een prima levensduur. Dit alles bovendien ook nog eens tegen een zeer toegankelijk prijskaartje. Wil jij graag één of meerdere kasten aankopen om in je interieur te integreren? In dat geval is het ook zeker de moeite waard om even de Eleonora kasten te overwegen. Op deze pagina vertellen we je graag welke kasten uit de collectie van Eleonora ook voor in jouw interieur een absolute aanrader kunnen zijn!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK ELEONORA

"Eleonora Meubelen staat er om bekend een uniek meubelmerk te zijn van Nederlandse bodem. Tegenwoordig staat het merk ‘Eleonora’ dan ook synoniem voor kwaliteit en elegantie. Bovendien slaagt het merk er steeds opnieuw in om stijlvolle designmeubelen van topkwaliteit aan te bieden tegen een zeer interessant prijskaartje. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kast voor in je interieur, een nieuwe eettafel of bijvoorbeeld een nieuwe bank, je vindt het allemaal terug in het assortiment van Eleonora. De bijzondere uitstraling waar de verschillende collecties van Eleonora over beschikken komt in ieder geval uitstekend tot haar recht in elk interieur. Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel deze stuk voor stuk bijzondere meubels!"

Meer Eleonora op Pinterest

Eleonora kasten met een open karakter

Kasten vormen een belangrijk onderdeel in ons interieur. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat veel mensen over specifieke eisen beschikken met betrekking tot het aankopen van een bepaalde kast. Een belangrijke vraag die je, je bijvoorbeeld moet stellen is of je de inhoud van de kast zichtbaar wil hebben of niet. Er zijn immers verschillende Eleonora kasten op de markt terug te vinden waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van deurtjes of lades. Een bekend voorbeeld van zo’n kast is het ‘TV-Meubel Soho’. Ook verschillende boekenkasten die door Eleonora op de markt zijn gebracht geven met plezier hun volledige inhoud weer.

Veelvuldig gebruik van hout en metaal

Bij het bekijken van het assortiment met Eleonora kasten zal je meteen vaststellen dat er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van een combinatie van hout en metaal. Deze combinatie is uitstekend uitgedacht. Het metalen onderstel zorgt er immers gecombineerd met de houten afwerking voor dat deze kasten in elke stijl van interieur tot hun recht kunnen komen. Of je nu over een strak en modern of een klassieke en nostalgisch interieur beschikt, in beide gevallen kunnen deze kasten er moeiteloos in worden geïntegreerd. Uiteraard komen de Eleonora kasten ook in een industrieel getint interieur prima tot hun recht.

Ook leuke kasten voor in een (thuis)kantoor!

In de collectie met Eleonora kasten zijn tot slot ook verschillende exemplaren terug te vinden welke in een kantooromgeving tot hun recht kunnen komen. Neem nu bijvoorbeeld de ‘Vintage Dressoir’. Het betreft hier zoals de naam reeds laat vermoeden in eerste instantie natuurlijk een dressoir welke eveneens als opbergruimte voor bijvoorbeeld documenten kan worden gebruikt. Het meubel bestaat uit twee deuren en drie laden waardoor er beslist meer dan voldoende opbergruimte door wordt voorzien.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
5 onmisbare items voor je veranda

Heb je thuis de beschikking over een veranda? Geluksvogel. Op een veranda kun je aangenaam [...]

TV ophangen: zo stap voor stap ophangen

Er bestaan verschillende soorten TV beugels, elk ontworpen voor specifieke behoeften en ruimtes – van [...]

KOZ-E Sleep: het duurzame alternatief voor airconditioning die je slaap verbetert

In een wereld die steeds meer aandacht besteedt aan duurzaam leven, is de zoektocht naar [...]

3 tips voor het kiezen van zonwering

Hoewel de winter nog in volle gang is, dromen we stiekem al een beetje van [...]

Tijd om je woning te verduurzamen? Dit zijn 4 tips hoe je dat het makkelijkste doet!

In een tijd waarin klimaatverandering een steeds groter onderwerp vormt is het belangrijk dat we [...]

Wat is de ideale maat vloerkleed voor in mijn huis?

Wanneer je een nieuwe sfeer in je huis wilt creëren, is de keuze van een [...]

Milieuvriendelijke kelderafdichting: duurzaamheid voor een droge kelder

Een van de cruciale aspecten van kelderafdichting is niet alleen de bescherming van je huis [...]

Dit moet jij weten over een garagedeur van aluminium

Veel woningen hebben een garage. Garages zijn er in allerlei soorten en maten. Denk aan [...]

Hoeveel kost een hal- en traprenovatie?

Bij het renoveren van een woning wordt vaak veel aandacht besteed aan woonkamers, keukens en [...]