Handbagage Koffer Afmetingen per Luchtvaartmaatschappij

Handbagage is een essentieel onderdeel van reizen, vooral als je snel en efficiënt door luchthavens wilt navigeren. Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben hun eigen regels en voorschriften met betrekking tot de afmetingen van handbagage. Om ervoor te zorgen dat je bagage zonder problemen aan boord kan, is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de specifieke eisen van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt. In dit artikel zullen we de handbagage afmetingen bekijken voor enkele populaire luchtvaartmaatschappijen, waaronder TUIfly, easyJet, KLM, Ryanair, Transavia, en Corendon.

TUIfly

Afmetingen: Bij TUIfly mag je één stuk handbagage meenemen met een maximale afmeting van 55 x 40 x 25 centimeter. Deze afmetingen omvatten alle onderdelen van je handbagage, inclusief handvatten en wielen.

Gewichtslimiet: Het maximale gewicht voor je handbagage is meestal 7 kg. Het is belangrijk om deze limiet te respecteren om extra kosten of problemen bij de veiligheidscontrole te voorkomen.

easyJet

Afmetingen: easyJet hanteert afmetingen van 56 x 45 x 25 centimeter voor handbagage, inclusief handvatten en wielen. Dit geldt voor al hun passagiers.

Gewichtslimiet: Er is geen vastgesteld gewichtslimiet voor handbagage bij easyJet, maar je moet in staat zijn om je bagage zelf in de bagagevakken te plaatsen.

KLM

Afmetingen: KLM hanteert een standaardafmeting van 55 x 35 x 25 centimeter voor handbagage, inclusief handvatten en wielen.

Gewichtslimiet: Bij KLM is de gewichtslimiet voor handbagage doorgaans 12 kg voor Economy Class-passagiers en 18 kg voor Business Class-passagiers.

Ryanair

Afmetingen: Ryanair staat handbagage toe met een maximale afmeting van 55 x 40 x 20 centimeter, inclusief handvatten en wielen. Ze hebben strikte handhaving van deze afmetingen.

Gewichtslimiet: De gewichtslimiet voor handbagage bij Ryanair is meestal 10 kg.

Transavia

Afmetingen: Transavia hanteert afmetingen van 45 x 40 x 25 centimeter voor handbagage, inclusief handvatten en wielen. Let op dat deze afmetingen kleiner zijn dan die van sommige andere maatschappijen.

Gewichtslimiet: Transavia heeft meestal een gewichtslimiet van 10 kg voor handbagage.

Corendon

Afmetingen: Bij Corendon mogen passagiers één stuk handbagage meenemen met een maximale afmeting van 55 x 40 x 20 centimeter, inclusief handvatten en wielen.

Gewichtslimiet: De gewichtslimiet voor handbagage bij Corendon varieert afhankelijk van je boekingsklasse, maar ligt meestal tussen de 5 kg en 7 kg.

Naast deze specifieke afmetingen en gewichtslimieten, zijn er ook enkele algemene regels die van toepassing zijn op handbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen:

Andere regels voor handbagage

  • Vloeistoffen: vloeistoffen en gels in verpakkingen van maximaal 100 ml zijn toegestaan in je handbagage. Ze moeten worden verpakt in een doorzichtige, hersluitbare plastic zak van maximaal 1 liter.

  • Scherpe voorwerpen: scherpe voorwerpen zoals messen, scharen en nagelvijlen mogen meestal niet in je handbagage worden meegenomen.

  • Elektronica: elektronische apparaten zoals laptops en tablets moeten vaak apart worden gecontroleerd bij de veiligheidscontrole.

  • Dieren: huisdieren zijn over het algemeen niet toegestaan in de cabine, met uitzondering van gids- en hulphonden.

Nu je op de hoogte bent van de handbagagevoorschriften voor verschillende luchtvaartmaatschappijen, is het tijd om te kijken naar de handbagage koffers van No Boring Suitcases. Deze koffers voldoen aan de meeste, zo niet alle, handbagagevoorschriften van populaire luchtvaartmaatschappijen.

De koffer handbagage van NoBoringSuitcases heb je nodig voor een zorgeloze reiservaring. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de afmetingen en gewichtslimieten van luchtvaartmaatschappijen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of problemen bij de veiligheidscontrole. Bovendien bieden ze stijl en duurzaamheid, waardoor ze de ideale metgezel zijn voor elke reiziger.

In dit artikel hebben we de handbagagevoorschriften voor TUIfly, easyJet, KLM, Ryanair, Transavia, en Corendon besproken. Het is belangrijk om altijd de meest recente voorschriften te controleren voordat je op reis gaat, aangezien deze kunnen veranderen. Door je goed voor te bereiden en de juiste handbagagekoffer te kiezen, kun je stressvrij en comfortabel reizen. De koffer handbagage van NoBoringSuitcases biedt de perfecte oplossing om aan deze eisen te voldoen en je reis soepel te laten verlopen.

De koffer handbagage van NoBoringSuitcases heb je nodig

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Minimalistisch warm, hoe krijg je warmte in je minimalistische interieur?

Minimalisme staat vaak synoniem voor strakke lijnen, neutrale kleurenpaletten en een ‘minder is meer’ benadering. [...]

De voor- en nadelen van visgraat laminaat

Een laminaatvloer is een populaire keuze, zeker als je het hebt over visgraat. Maar wat [...]

Prefab woningen: de voor- en nadelen van prefab woningen

Prefab woningen, ook wel prefabricated homes genoemd, zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Deze [...]

Materialen plantenbakken: voor- en nadelen per soort materiaal

Het kiezen van de juiste plantenbak kan een groot verschil maken voor zowel de esthetiek [...]

Rhododendrons: tips en voordelen van het verplaatsen van deze prachtige struiken

Rhododendrons zijn een populaire keuze in veel tuinen vanwege hun prachtige bloemen en weelderige groene [...]

Airco in de slaapkamer: waar moet je op letten?

Hartje zomer: heerlijk! We genieten massaal van de zon en de warme temperaturen. Toch vinden [...]

Zo kun je je woonkamer een snelle make-over geven

De woonkamer is het hart van het huis; een plek waar we ontspannen, entertainen en [...]

Dit zijn de mogelijkheden voor extra daglicht in de woonkamer

De woonkamer is vaak het hart van het huis, een plek waar licht en ruimte [...]

Nieuwe dakpannen leggen bij dakrenovatie

Dakrenovatie is een cruciale ingreep die de bescherming en het uiterlijk van een huis significant [...]