Handige apparaten voor in huis

Tegenwoordig zijn er veel apparaten ontwikkeld voor het leven wat makkelijker te maken. Deze apparaten zijn wel echt pure luxe en zijn eigenlijk helemaal niet noodzakelijk, maar ze zijn zeker fijn om te beheren. Het ligt een beetje aan voor welk product je gaat, maar in het algemeen zijn ze een beetje prijzig. Dat moet je daarentegen niet tegen laten houden, het zijn namelijk zeer behulpzame producten. Wil jij weten welk apparaat handig zou zijn voor bij jou thuis? Je leest het hier!

Hey Google

Robotstofzuiger

Als je zelf veel werkt of gewoonweg geen tijd hebt om te stofzuigen is een robotstofzuiger zeer geschikt voor jou. Een robotstofzuiger kan namelijk uit zichzelf de vloer schoon maken van stof zonder dat je er ook maar bij hoeft te zijn. De stofzuiger rekent uit hoe de ruimte uitziet en zal vanaf het eerste moment weten waar de hoeken en meubels staan. Zo kan hij zonder moeite langs elke muur af om al het stof te verwijderen. Mocht een robotstofzuiger niet helemaal je ding zijn, maar je wilt toch even snel over de vloer gaan? Dan kan je ook voor een steelstofzuiger kiezen, bijvoorbeeld de Dreame V11 van het merk Xiaomi. 

Kokend water binnen 3 seconden

Wil je niet wachten tot dat het water eindelijk kookt? Wachten hoeft niet meer met een Quooker in huis! Een Quooker is een kraan met een boiler/reservoir waar kokend water in opgeslagen zit, dat direct de kraan uit kan lopen als jij dat wilt. Je kunt kiezen voor een 3-in-1 Quooker, hieruit komt koud, warm en kokend water. Je kunt ook gaan voor een aparte kokend-waterkraan, hier komt alleen kokend water uit en staat los van je normale kraan. De Quooker is perfect voor de kook- en theeliefhebbers.

“Hey Google”

“Hey Google, maak het licht aan”, dat is het enige wat je tegen je eigen Google Assistent hoeft te zeggen wanneer je het licht aan wilt hebben. De Google Assistent kan in alle vormen in jouw huis aanwezig zijn. Dat kan een Nest Mini zijn, of juist een in grote soundbar. Aan een Google Assistent kan je diverse dingen vragen. Als je ‘slimme’ lampen hebt die meewerken met de Google, kunnen de lampen aangezet worden door Google Assistent. Je kunt ook op elk moment vragen wat het weer is, hoe laat het is, wat de uitkomst is van een som of wanneer de eerste telefoon werd uitgevonden bijvoorbeeld. Een Google Assistent kan ook op verzoek een muziekje draaien en de gordijnen open en dicht doen.

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Sfeervolle tuin: zo pak je dat aan

Een tuin is meer dan alleen een verzameling planten en paden; het is een verlengstuk [...]

Hoe vernieuw je het uiterlijk van je woonkamer?

Wil je je woonkamer opfrissen zonder meteen alles om te gooien? Soms is een klein [...]

4 dingen die je moet weten voordat je investeert in waterontharding

Als je overweegt om de waterkwaliteit in je huis te verbeteren, is het belangrijk om [...]

Waar let je op bij het kopen van een koffer?

Ga je binnenkort voor het eerst vliegen, maar heb je nog geen koffer? Of heeft [...]