HAY Barkrukken

De voorbije jaren kon er reeds worden vastgesteld dat steeds meer mensen interesse hebben in het aankopen van barkrukken. Vond je ze vroeger nog hoofdzakelijk terug in bars, dan prijken ze vandaag trots in menig aantal interieurs. Wanneer jij ook een fan bent van barkrukken kan het de moeite waard zijn om je even te verdiepen in het assortiment met HAY barkrukken. Deze barkrukken kunnen perfect in elke gewenste ruimte worden geïntegreerd. Dit is zonder meer deels te danken aan het feit dat barkrukken tegenwoordig in heel wat verschillende uitvoeringen aangekocht kunnen worden. De HAY barkrukken vormen in ieder geval een comfortabele en visueel aantrekkelijke parel voor in elke woonkamer!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

HAY barkrukken op maat van jouw wensen

Bij het bekijken van het assortiment met HAY barkrukken zal je meteen kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende mogelijkheden bestaan. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een barkruk welke meer zitcomfort weet te realiseren? In dat geval kan je kiezen voor een comfortabel, bekleed exemplaar. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk eveneens zo dat er ook HAY barkrukken aangekocht kunnen worden welke beschikken over een onderstel van roestvrijstaal. In het assortiment van HAY zijn zowel barkrukken voor binnen als voor buiten terug te vinden. Zo geniet je overal van deze leuke zitobjecten!

Design HAY barkrukken met verschillende afmetingen

Het spreekt voor zich dat de collectie met HAY barkrukken bestaat uit exemplaren met verschillende afmetingen. In eerste instantie kan je bijvoorbeeld kiezen voor een HAY barkruk welke beschikt over een beperkte hoogte van slechts 65 centimeter. Voor een hoge barkruk geldt dat er sprake is van een grootte van 75 centimeter. Wil jij graag een leuke barkruk van het merk HAY aankopen voor aan een kookeiland te plaatsen? In dat geval is het doorgaans goed om te kiezen voor een exemplaar van 65 centimeter. De hogere barkrukken zijn te gebruiken als hoge eettafel of als bar. Zoals eerder reeds aangegeven is het ook zeker mogelijk om HAY barkrukken aan te kopen om bijvoorbeeld in een poolhouse of buiten te plaatsen.

HAY barkrukken voor buitenshuis

In het assortiment met HAY barkrukken zijn ook verschillende exemplaren voor buitenshuis terug te vinden. De bekendste barkruk op dit vlak luistert naar de naam ‘Hee Bar Stool’. Deze barkruk is door Hee Welling speciaal ontwikkeld om zowel binnen- als buitenshuis gebruikt te kunnen worden. Daarvoor werd ze ook uitgerust met een speciale coating. Deze barkruk uit de collectie van HAY kenmerkt zich door een rank uiterlijk door diens lange poten. Bovendien zit deze barkruk ook nog eens erg comfortabel. Ben je dus nog op zoek naar een fijne barkruk om op het terras te plaatsen? Dan is de Hee Bar Stool zeker en vast het overwegen waard.

Fijne zitobjecten voor in elk interieur

Dat de HAY barkrukken door de jaren heen stelselmatig populairder zijn geworden is ongetwijfeld ook te wijten aan het feit dat ze in elk interieur goed tot hun recht komen. Of je nu hebt gekozen voor een klassiek getint interieur of je de voorkeur hebt gegeven aan een interieur met meer moderne toetsen, in beide gevallen kan je er voor kiezen om gebruik te maken van HAY barkrukken. Bovendien zijn ze ook nog eens erg prettig geprijsd!