HAY Bijzettafels

Bijzettafels komen overal in huis eigenlijk wel tot hun recht. Hoe vaak is het namelijk al niet voorgevallen dat je bij het ontvangen van bezoek plaats tekort komt? Dat is natuurlijk erg vervelend. Dit in eerste instantie natuurlijk voor jou, maar zeker ook voor je gasten. Door gebruik te maken van HAY bijzettafels behoort dit definitief tot het verleden. Deze leuke bijzettafels zien er niet alleen goed uit, daarnaast zijn ze ook nog eens scherp geprijsd. Ook deze woonaccessoires liggen dan ook geheel in lijn met de authentieke filosofie van het merk HAY. Wil jij ook graag leuke bijzettafels in huis halen die op vlak van prijs-kwaliteit de concurrentie doen verbleken? Dan zijn HAY bijzettafels zeker het overwegen meer dan waard!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Veelzijdige HAY bijzettafels naar ieders wens

Er zijn heel wat verschillende artikelen uit het assortiment van HAY die veelvuldig worden weergegeven in bijvoorbeeld woonbladen. Wanneer jij één of meerdere van deze woonbladen bekijkt zal je direct moeten vaststellen dat met name de HAY DLM bijzettafel er regelmatig in zal opduiken. Dat is ook helemaal niet zo vreemd, want deze is inmiddels uitgegroeid tot een ware klassieker! Deze slaagt er in om net als de andere HAY bijzettafels jouw salon of woonkamer pas echt helemaal af te werken. Heb je snel even behoefte aan wat extra ruimte om bijvoorbeeld een glas of een bordje met lekkere hapjes op te zetten? Dan bieden de HAY bijzettafels daarvoor altijd de perfecte uitkomst!

Onderhoudsvriendelijke HAY bijzettafels

De HAY bijzettafels zien er niet alleen geweldig uit, daarnaast zijn ze ook nog eens ongelofelijk praktisch in gebruik. De kleine afmetingen waar deze bijzettafels over beschikken maakt dat ze zonder probleem in elke woonkamer of salon geplaatst kunnen worden. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat de HAY bijzettafels zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Heb je een leuke avond achter de rug met vrienden of familie? Dan spreekt het voor zich dat je niet graag nog uren zal moeten schoonmaken. Dat hoeft ook niet. De HAY bijzettafels zijn steeds zeer onderhoudsvriendelijk te noemen waardoor je ze in geen tijd terug schoon kan maken.

Ook prima geschikt om decoratie op te plaatsen

Het is in de praktijk op verschillende manieren mogelijk om gebruik te maken van een bijzettafel. De HAY bijzettafels lenen zich dan ook niet alleen maar om een glas en een bordje op te plaatsen. Zo doen ze in de praktijk ook zeer vaak dienst als houder voor bijvoorbeeld een leuk stukje decoratie. Vooral de Slit tafel van HAY en natuurlijk ook de Bowler bijzettafel zijn allebei absolute toppers om een mooi decoratief stuk op te plaatsen. Heb jij in huis een leuke leeshoek gemaakt en ben je nog op zoek naar een geschikt tafeltje om daar je boeken en / of tijdschriften op te leggen? Ook in een dergelijke situatie kan het zonder meer de moeite waard zijn om daarvoor te kijken in de richting van de bijzettafels die door HAY op de markt zijn gebracht. In ieder geval, omwille van welke reden je ook op zoek bent naar een leuk, extra tafeltje voor in je interieur, de HAY bijzettafels zijn het ontdekken zeker en vast waard!