HAY Fauteuils

In het assortiment van het merk HAY zijn niet alleen maar banken en stoelen terug te vinden. Het spreekt namelijk voor zich dat je ook altijd de mogelijkheid hebt om HAY fauteuils aan te kopen. De fauteuils van het merk beschikken niet alleen over een verrassend, duurzaam en praktisch ontwerp, daarnaast zitten ze ook nog eens bijzonder comfortabel. De fauteuils die door het merk HAY op de markt zijn gebracht vormen een prachtige eye-catcher voor in elke woonkamer of voor elk kantoor. Ben jij dus met andere woorden eveneens van plan om een nieuwe fauteuil in huis te halen? Dan kan het zeker en vast geen kwaad om je even te verdiepen in het assortiment met HAY fauteuils

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Verschillende collecties met HAY fauteuils

Wanneer je, je aangetrokken voelt tot de uitstraling waar HAY fauteuils over beschikken zal je meteen kunnen vaststellen dat er verschillende collecties bestaan. Deze collecties komen uiteraard van de hand van ontwerper Hee Welling. Dit zorgt er voor dat je kan rekenen op heel wat moois. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de gerenommeerde About a Lounge Chair reeks. Deze stoelen vormen als het ware een sprookje op zich. Ondanks hun minimalistische uitstraling zitten deze HAY fauteuils werkelijk ongelofelijk comfortabel. Het bescheiden en ingetogen karakter zorgt voor een aanstekelijk geheel door de combinatie met frisse lijnen en een uitstekende functionaliteit.

Het spreekt voor zich dat de bovenstaande collectie met HAY fauteuils lang niet de enige is die je kan overwegen. Een andere mogelijkheid wordt dan ook aangeboden onder de vorm van de HAY Can fauteuil. Het praktische ontwerp waar deze fauteuil over beschikt zorgt er voor dat iedereen er met veel plezier gebruik van zal maken. Zak rustig weg in deze fauteuil door de aanwezigheid van grote kussens en ervaar op die manier een optimaal zitcomfort. Ook deze fauteuils uit de HAY fauteuils reeks zijn dus beslist het overwegen meer dan waard!

Mooie design HAY fauteuils tegen een betaalbare prijs

De HAY fauteuils bieden je in principe alles waar je hart maar naar verlangt. In eerste instantie staat het merk HAY natuurlijk bekend omwille van haar specifieke designs. De HAY fauteuils kunnen dan ook enerzijds over een neutraal en daardoor zeer toegankelijk design beschikken, maar anderzijds zijn er ook enkele zeer kleurrijke exemplaren op de markt terug te vinden. Met name de zogenaamde Hackney fauteuil van HAY staat er om bekend een opvallende eye-catcher te zijn binnen elke ruimte waarin ze wordt geïntegreerd. Kan een bepaalde ruimte in huis wel wat extra leven gebruiken? Dan kan deze fauteuil daar zeker en vast voor zorgen!

Tot slot staan de HAY fauteuils er eveneens om bekend over een toegankelijk prijskaartje te beschikken. Het is de doelstelling van het merk HAY om er voor te zorgen dat mooie design fauteuils voor iedereen betaalbaar zijn. Daar slaagt het merk wonderwel in. Ben je dus niet alleen op zoek naar mooie en kwalitatieve fauteuils, maar wil je deze ook in huis kunnen halen tegen een toegankelijk prijskaartje? In al deze verschillende gevallen is het de moeite waard om even het aanbod met HAY fauteuils op de markt onder de loep te nemen!