HAY Hanglampen

We trappen een open deur in wanneer we zeggen dat lampen tegenwoordig voor een groot deel bepalend zijn voor de uitstraling van je interieur. Dit is niet in het minst het geval wanneer er voor wordt gekozen om gebruik te maken van hanglampen. De HAY hanglampen die op de markt zijn terug te vinden beschikken over een prachtig design waardoor er een zeer aantrekkelijke eye-catcher ontstaat voor in elke woning. Wil jij ook graag prachtige lampen in huis halen die niet alleen functioneel zijn, maar bovendien ook nog eens over een uitmuntend design beschikken? Maak dan zeker kennis met de verschillende HAY hanglampen!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Minimalistische, Scandinavische uitstraling

Wanneer je het aanbod met HAY hanglampen onder de loep neemt zijn er een aantal zaken die meteen in het oog springen. In eerste instantie is er bijvoorbeeld het minimalistische, Scandinavische design. Deze is bijzonder typerend voor het merk HAY en is bijgevolg dan ook terug te zien in de HAY hanglampen. Neem nu bijvoorbeeld de Sinker hanglamp LED Large. Deze prachtige lamp komt van de hand van Sebastian Wrong en maakt deel uit van een exclusieve lijn binnen de collectie van het merk Hay. Dit is slechts één van de vele verschillende HAY hanglampen die er op de markt zijn terug te vinden welke door de jaren heen de harten van menig aantal interieurliefhebbers heeft weten te veroveren.

Ruime keuze met prachtige hanglampen

Sinds haar ontstaan in het jaar 2002 heeft het Deense merk HAY er voor gekozen om heel wat verschillende woonartikelen op de markt te lanceren. Het gaat hierbij niet alleen om de HAY meubels, maar wat bovendien ook te denken van allerhande HAY woonaccessoires? In het bijzonder op vlak van lampen heeft het merk enkele pareltjes van formaat voortgebracht. Van het Deense merk is bekend dat ze haar ontwerpers in principe de nodige vrijheid geeft om zelf de vormgeving van hun producten te bepalen. Dit heeft er voor gezorgd dat er onder meer een zeer gevarieerde collectie met HAY hanglampen is ontstaan.

Een prachtige HAY hanglamp die perfect past in jouw interieur

Net omwille van het feit dat een hanglamp een uiterst opvallend onderdeel vormt binnen een interieur is het belangrijk om een keuze te kunnen maken uit een afdoende aantal mogelijkheden. Dat dat geldt zeker en vast voor het merk HAY. Het zal dan ook meteen opvallen dat HAY hanglampen in de meest uiteenlopende vormen kunnen worden aangekocht. Zo is er bijvoorbeeld de bijzondere Bonbon L Lampenkap, maar wat ook te denken van de volledig anders vormgegeven PC Hanglamp M en L? Uiteraard is dit nog maar het puntje van de ijsberg. Met HAY hanglampen zoals de Nelson Saucer Bubble en de Drump hanglamp heeft het merk namelijk nog veel meer interessante opties in haar assortiment zitten.

Ervaar zelf de unieke voordelen van HAY hanglampen

Wil jij ook graag nieuwe hanglampen aankopen voor in jouw interieur? Ben jij bovendien iemand die houdt van mooie designlampen welke over een Scandinavische touch beschikken? In dat geval is het zeker een aanrader om je even te verdiepen in het aanbod met HAY hanglampen! Deze pareltjes zullen ongetwijfeld een mooie meerwaarde vormen voor je interieur en zullen ook bij gasten zonder meer in het oog weten te springen.