HAY Kasten

De collectie met HAY kasten is ongelofelijk uitgebreid en gevarieerd. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een speciale wandplank om te integreren in een bepaalde ruimte in je woning? Of wil je liever gebruikmaken van een functioneel kastensysteem? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De collectie met HAY kasten is ook zeker niet alleen maar geschikt voor private woningen. Ook in zakelijke omgevingen zoals in bijvoorbeeld een (thuis)kantoor kan er naar hartenlust van de HAY kasten gebruik worden gemaakt. Wil jij ook graag ontdekken welke meerwaarde HAY kasten met zich mee kunnen brengen? Dat kan hier op deze pagina!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Het multifunctionele aspect van HAY kasten

Heel wat HAY kasten beschikken over een multifunctioneel en innovatief systeem. Neem nu bijvoorbeeld de New Order kasten. Deze zijn uitgevoerd in aluminium en werden ontworpen door Stefan Diez. Deze kasten van het merk HAY worden door menig aantal zakenmensen beschouwd als de perfecte oplossing voor kantooromgevingen. Het is mogelijk om deze meubels op verschillende manieren te gebruiken. Dit betekent dat ze los, maar ook gecombineerd gebruikt kunnen worden. Betekent dat de New Order HAY kasten uitsluitend gebruikt kunnen worden in zakelijke omgevingen? Beslist niet. Zo kunnen ze ook perfect worden geïntegreerd in een woon- of slaapkamer!

Tal van bijzondere ontwerpen

Het assortiment met HAY kasten herbergt ook enkele zeer bijzondere ontwerpen. Neem nu bijvoorbeeld de zogenaamde Woody rekkenkast. Het betreft hier een kast welke sterk doet denken aan de vormgeving van een ladder. Dit type van HAY kast beschikt dan ook niet over een voor- en achterkant waardoor ze in principe in elke ruimte tot haar recht kan komen. Plaats ze gewoon lekker tegen een muur naar keuze aan en je kan meteen genieten van haar praktische eigenschappen. Heb jij ook verschillende spullen die je graag niet aan het zicht wil onttrekken, maar net extra in de kijker wil plaatsen? Dan kan de Woody kast van het merk HAY je daar ongetwijfeld bij helpen!

Een eigenwijze collectie designkasten

Een behoorlijk aantal kasten die op de markt terug te vinden zijn beschikken over een herkenbaar, haast eentonig design. Dat geldt zeker niet voor de HAY kasten. Heel wat verschillende kasten die door dit merk op de markt zijn gebracht blinken net uit omwille van hun unieke vormgeving. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat de ontwerpers die voor HAY aan de slag gaan als het ware carte-blanche krijgen. Zolang ze vasthouden aan de basisprincipes van het merk (zijnde duurzaamheid en innovativiteit) worden de ontwerpen met plezier opgenomen in het assortiment met HAY kasten. Dit heeft er voor gezorgd dat er door de jaren heen een unieke collectie is ontstaan welke haar gelijke op de markt niet kent.

Prachtige HAY kasten tegen een betaalbare prijs

Ondanks het feit dat het Deense merk HAY in al haar meubelstukken en woonaccessoires een sublieme kwaliteit, duurzaamheid en innovativiteit ambieert moet het gezegd dat het prijskaartje je ongetwijfeld zal weten te verbazen. HAY staat dan ook niet alleen voor bijzonder, maar tevens ook voor betaalbaar design welke een absolute meerwaarde zal betekenen voor jouw woning. Ben je dus van plan om één of meerdere nieuwe kasten aan te kopen voor in jouw woning? Overweeg dan zeker ook eens één van de HAY kasten!