HAY Kuipstoelen

HAY kuipstoelen zijn stoelen waarbij de zitting over de vorm van een kuipje beschikt. Deze vorm zorgt er voor dat je kan rekenen op een optimaal zitcomfort. De HAY kuipstoelen kenmerken zich niet alleen door een hippe vormgeving, daarnaast komen ze ook nog eens tot hun recht in menig aantal verschillende ruimtes. Denk hierbij niet alleen aan de woonkamer of de eetkamer, maar ook aan bijvoorbeeld het (thuis)bureau. Ben jij ook op zoek naar strakke en modern vormgegeven stoelen? In dat geval is het zonder meer de moeite waard om het aankopen van één van de verschillende HAY kuipstoelen te overwegen.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Kwalitatieve HAY kuipstoelen met een lange levensduur

Op het ogenblik dat je er voor kiest om kuipstoelen in huis te halen spreekt het voor zich dat je graag de beschikking zal willen krijgen over echt kwalitatieve stoelen. Dat lijkt voor de hand liggend, maar dat is het lang niet altijd. Bij het Deense merk HAY gaan kwaliteit en uitstraling echter hand in hand. Het kuipje van de HAY kuipstoelen is doorgaans gemaakt van een combinatie van polypropyleen en Oeko-Tex foam. Bovendien spreekt het voor zich dat de HAY kuipstoelen finaal ook nog worden gestoffeerd. Het gebruik van deze materialen zorgt er voor dat het kuipje van de HAY kuipstoelen altijd over een kwaliteit beschikt die perfect aan al je verwachtingen tegemoet zal weten te komen.

Wat het onderstel betreft geldt voor HAY kuipstoelen dat ze zich doorgaans kenmerken door een fineer binnenkant in beuken. Bovendien is er sprake van een top fineer in mat gelakt eiken. De bekleding waarmee de HAY kuipstoelen worden afgewerkt is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Op dit vlak kan er onder meer worden gekozen voor een afwerking met ‘Leather Silk Cognac’, met ‘Coda 100’ of met ‘Divina 756’. Het mag dan ook duidelijk zijn, welke vormgeving jij voor jouw kuipstoel ook prefereert, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo sluiten ze steeds perfect aan op de stijl van jouw interieur!

Geschikt voor in verschillende ruimtes in huis

HAY kuipstoelen kunnen in heel veel verschillende ruimtes tot hun recht komen. Je kan ze bijvoorbeeld in de woonkamer plaatsen, maar ook in de eetkamer komen ze tot hun recht. Het fantastische zitcomfort die deze stoelen weten te realiseren zorgt er namelijk voor dat je met plezier nog wat langer aan tafel blijft zitten. Dit gezegd zijnde is het zo dat HAY kuipstoelen ook steeds vaker opduiken in een zakelijk interieur. Met name in een (thuis)bureau worden ze steeds vaker geplaatst. Dit niet alleen voor jou zelf, maar ook voor mogelijke klanten of zakenrelaties die je moet ontvangen. Door te kiezen voor een kuipstoel kies je altijd goed!

All-round uitstekende stoelen met een fijne uitstraling

Er zijn veel goede redenen aan te halen waarom de HAY kuipstoelen door de jaren heen zo populair zijn geworden. Niet alleen passen ze in nagenoeg elk interieur, daarnaast duikt in elke stoel de ziel van het Deense interieurmerk op. Alle HAY kuipstoelen zijn dan ook met liefde en oog voor detail vervaardigd. Het resultaat zijn prachtige stoelen die hun gelijke op de markt eigenlijk niet kennen. Voor liefhebbers van Scandinavisch en / of minimalistisch design mag het in ieder geval duidelijk zijn, de HAY kuipstoelen zijn absolute toppers!