HAY Lampen

Het Deense merk HAY staat lang niet alleen maar bekend omwille van de meubels die ze op de markt heeft gebracht. Ondanks het feit dat de HAY meubels vaak een streling zijn voor het oog is het zo dat ook de woonaccessoires van het merk door de jaren heen steeds populairder zijn geworden. Neem nu bijvoorbeeld de HAY lampen. HAY heeft heel wat verschillende soorten lampen gelanceerd die stuk voor stuk een waardevolle aanvulling kunnen vormen op de uitstraling van je interieur. Ben jij ook op zoek naar nieuwe verlichting voor in je woning en kijk je daarvoor in de richting van HAY lampen? In dat geval laten we je op deze pagina graag kennismaken met de vele voordelen die aan HAY lampen zijn verbonden!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

HAY lampen met een eigenwijze uitstraling

Alle HAY lampen die er op de markt zijn terug te vinden zijn uniek te noemen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat er een rode draad doorheen de hele collectie van HAY loopt. In de praktijk is het dan ook zo dat alle lampen van dit Deense merk over een minimalistische uitstraling beschikken. Dit gezegd zijnde vormen de lampen wel steeds een aantrekkelijke eye-catcher in elk interieur waarin ze worden geïntegreerd. In alle HAY lampen is dan ook de vrijheid terug te zien die de ontwerpers van het merk hebben gekregen. In tegenstelling tot bij de meeste andere interieurmerken is het dan ook zo dat de ontwerpers van HAY geen richtlijnen meekrijgen waaraan ze dienen te voldoen. Ze mogen dus geheel naar eigen inzicht een lamp ontwikkelen waarvan zij denken dat ze past bij het karakter van het merk. Mede door dit gegeven is een ongelofelijk gewaardeerde collectie verlichting tot stand gekomen.

Duurzame en innovatieve eigenschappen

Ondanks het feit dat de ontwerpers van de HAY lampen dus duidelijk over alle vereiste, artistieke vrijheid beschikken spreekt het voor zich dat alle HAY lampen wel dienen te voldoen aan de kernwaarden van het merk. Dit zorgt er voor dat alle HAY lampen niet alleen duurzaam, maar tegelijkertijd ook innovatief moeten zijn. Het merk vindt het bijzonder belangrijk dat elke lamp uit haar collectie niet alleen een bepaalde sfeer weet neer te zetten, maar tegelijkertijd ook gunstig is voor de portefeuille. Mede omwille van deze reden werken alle HAY lampen uiteraard op basis van LED-verlichting.

Kies nu de beste HAY lampen voor in jouw woning

Het spreekt voor zich dat het Deense merk voor elke situatie een geschikte lamp wenst aan te bieden aan haar klanten. Dit heeft er voor gezorgd dat er heel wat verschillende uitvoeringen van lampen in haar assortiment zijn opgenomen. Zo wordt er onder meer een onderscheid gemaakt tussen de statige hanglampen en natuurlijk ook de leuke tafellampen. Een absolute topper uit het aanbod met HAY lampen is de Pion Light tafellamp. Zijn constructie van aluminium en papier zorgt er voor dat dit wellicht één van de meest duurzame lampen op de markt is. Hoe dan ook, wil jij graag alleen maar genoegen nemen met het beste van het beste voor wat de verlichting in jouw woning betreft? Dan kunnen de HAY lampen zeker het overwegen meer dan waard zijn!