HAY Salontafels

HAY salontafels hebben door de jaren heen een aanzienlijke populariteit gekregen. Deze populariteit is het gevolg van verschillende zaken. In eerste instantie is er het toegankelijke en praktische karakter waar HAY salontafels over beschikken. Deze eigenschappen zorgen er voor dat ze zonder moeite in elk interieur kunnen worden geïntegreerd. Dat is echter niet alles. Daarnaast staan de HAY salontafels er ook om bekend over een toegankelijk prijskaartje te beschikken. Op deze manier wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Ben jij eveneens van plan om HAY salontafels aan te kopen, maar weet je nog niet goed naar welk exemplaar nu precies je voorkeur uit zou moeten gaan? Maak dan in dit blogartikel snel even kennis met de vele prachtige HAY salontafels die er verkrijgbaar zijn!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Prachtige HAY salontafels in verschillende vormen

HAY stelt steevast alles in het werk om er voor zorgen dat ze met haar collectie HAY salontafels een zo groot mogelijk publiek weet te bereiken. Dat is onder meer terug te zien in de verschillende vormen waar de HAY salontafels over kunnen beschikken. Zo zijn er niet alleen rechthoekige en vierkante exemplaren beschikbaar, maar ook ronde salontafels. Verder spreekt het voor zich dat de HAY salontafels eveneens verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende afmetingen. Of je nu met andere woorden behoefte hebt aan een grote salontafel of je eerder ergens een klein exemplaar wenst neer te zetten, het kan allemaal zonder probleem.

Welke kleur kiezen voor je HAY salontafel?

Wanneer je de vorm voor je nieuwe salontafel hebt uitgekozen zal je kunnen vaststellen dat de HAY salontafels ook verkrijgbaar zijn in tal van uiteenlopende kleuren. Ook dit is mooi meegenomen. Het spreekt namelijk voor zich dat je nieuwe salontafel niet alleen op vlak van vormgeving, maar ook voor wat de kleur betreft goed moet aansluiten op de stijl van je interieur. Uit welke kleuren je precies allemaal een keuze kan maken is afhankelijk van het type salontafel waarvoor je kiest. Enkele kleuren die doorgaans tot de mogelijkheden behoren zijn warmgrijs, rood, blauw en natuurlijk ook de klassiekers zwart en wit.

Maak ook kennis met de speciale Tray Table salontafels

Binnen het aanbod met HAY salontafels valt ook de zogenaamde Tray Table serie op. Dit is ongetwijfeld één van de meest populaire series welke het merk HAY op de markt heeft gebracht. Het gaat hierbij dan ook om zoveel meer dan alleen maar een salontafel. In eerste instantie zijn deze HAY salontafels verkrijgbaar in de meest uiteenlopende afmetingen. Er wordt dan ook een onderscheid gemaakt tussen de small, medium, coffee en side uitvoeringen.

Voor welke van deze verschillende mogelijkheden jij uiteindelijk ook mag kiezen, voor alle salontafels geldt dat het tafelblad ook individueel als dienblad kan worden gebruikt. Dit brengt natuurlijk een extra praktisch voordeel met zich mee. Vuile glazen, kopjes en borden kunnen immers op deze manier nog eenvoudiger naar de keuken worden gebracht om schoongemaakt te worden! Ook deze HAY salontafels zijn in de praktijk dan ook absoluut het overwegen meer dan waard. Schoonmaken na een leuke avond was nog nooit zo eenvoudig!