HAY Vloerkleden

Wanneer je van plan bent om nieuwe vloerkleden aan te kopen spreekt het voor zich dat je bepaalde eisen in je hoofd zal hebben. Vloerkleden zijn tegenwoordig dan ook verkrijgbaar in de meest uiteenlopende uitvoeringen. Een merk dat er bekend om staat enkele prachtige vloerkleden op de markt te hebben gebracht is HAY. De HAY vloerkleden kenmerken zich niet alleen door een mooie uitstraling, bovendien zorgt hun bijzondere kwaliteit er voor dat je er echt lang genot van zal ondervinden. Het ruime assortiment aan uiteenlopende stijlen maakt bovendien dat de HAY vloerkleden in elk interieur tot hun recht kunnen komen.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HAY DESIGN

"Het Deense HAY bestaat pas sinds 2002 maar heeft inmiddels een ruim assortiment stoelen, tafels en kasten. Maar ook woonaccessoires als kussens, vloerkleden, barkrukken en banken en fauteuils. HAY toont aan dat design ook voor het grote publiek gemaakt kan worden. De oprichters laten zich inspireren door de grootse Deense design ontwerpen uit de jaren 50 en 60. Ontdek de volledige collectie van HAY Meubels bij verschillende woonwinkels op Homeblend."

Meer HAY op Pinterest

Ruim aanbod met verschillende soorten vloerkleden

Bij het bekijken van de HAY vloerkleden collectie zal het meteen opvallen dat er heel wat verschillende stijlen in terug te vinden zijn. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de HAY Pinocchio serie. Deze is vervaardigd uit 100 procent wol welke afkomstig is uit Nepal. Kenmerkend voor dit type vloerkleed is dat ze verkrijgbaar zijn in de meest uiteenlopende, opvallende designs. Iedereen die op zoek is naar een vloerkleed die moet opvallen in zijn of haar interieur kan ongetwijfeld kiezen voor één van deze exemplaren.

Het spreekt voor zich dat de Pinocchio Hay vloerkleden lang niet de enige mogelijkheden zijn waar je voor kan kiezen. Eveneens de moeite waard is bijvoorbeeld de Hay Dot Carpet reeks. Het zijn vooral geometrische figuren en felle kleuraccenten die gelden als de belangrijkste eigenschappen van deze serie met HAY vloerkleden. Eveneens een absolute aanrader zijn de Hay Peas tapijten. Deze HAY vloerkleden zijn hoogpolig en voelen daardoor bijzonder zacht aan. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, naar welk type vloerkleed jouw voorkeur ook uit mag gaan, het assortiment met HAY vloerkleden biedt het je eigenlijk allemaal!

Bijzondere HAY vloerkleden van papier

Het merk HAY staat er om bekend zich graag te willen onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Dit blijkt eveneens uit het assortiment met HAY vloerkleden dat op de markt terug te vinden is. Wist je bijvoorbeeld dat er ook HAY vloerkleden aangekocht kunnen worden welke zijn vervaardigd van honderd procent papier? Het gaat hierbij onder meer om de Paper Carpet Lipstick Red. Dit vloerkleed van 80 x 200 ziet er fantastisch uit en is bovendien ook nog eens ongelofelijk duurzaam. Bovendien hoef je helemaal niet bang te zijn dat het tapijt gaat scheuren, in tegendeel. De onderkant van dit type van HAY vloerkleed is namelijk voorzien van een coating van rubber. Dit maakt het vloerkleed niet alleen extra solide, daarnaast voorkomt ze ook nog eens dat ze gaat verschuiven.

Prachtige HAY vloerkleden voor in elk interieur

HAY staat er algemeen om bekend een merk te zijn welke haar klanten op de meest uiteenlopende manieren weet te verrassen. Niet alleen is er de sublieme kwaliteit die het merk aan de dag weet te leggen, daarnaast heeft ze ook oog voor duurzaamheid. Eén ding staat in ieder geval vast, door het in huis halen van één of meerdere HAY vloerkleden kan je niet alleen de uitstraling, maar ook het comfort van je interieur een aardig duwtje in de rug geven.