HK Living Hanglampen

Van alle soorten lampen die er op de markt zijn terug te vinden zijn het vooral de hanglampen die in een interieur het meeste opvallen. Omwille van deze reden vinden veel mensen het belangrijk dat hun hanglampen over een uitstraling beschikken die perfect matcht met deze van de rest van hun interieur. Dit gezegd zijnde is het zo dat er in de praktijk ook vaak wordt getracht om een bepaald contrast te creëren. Concreet betekent dit dat er bijvoorbeeld voor wordt gekozen om modern vormgegeven hanglampen te integreren in een klassiek geïnspireerd interieur. Door gebruik te maken van één van de verschillende HK Living hanglampen bepaal je helemaal zelf naar welke optie jouw voorkeur uitgaat. Voor welke hanglamp je uiteindelijk ook mag kiezen, je bent altijd verzekerd van een bijzonder aantrekkelijke aanvulling op het bestaande interieur van jouw woning.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

Handgevlochten hanglampen van HK Living

Wanneer je het assortiment met HK Living hanglampen van naderbij gaat bekijken zullen er meteen een aantal zaken opvallen. In eerste instantie is er bijvoorbeeld de aanwezigheid van zogenaamde handgevlochten hanglampen. Het betreft hier exemplaren die zijn gemaakt van beige riet en welke verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een eerder bescheiden exemplaar van 60x60x20 centimeter, maar kan je ook kiezen voor een hanglamp van 80x80x60 centimeter. Is het beige riet toch niet helemaal jouw ding, maar ben je wel fan van het handgevlochten karakter? In dat geval kan je ook kiezen voor de handgevlochten hanglampen die zijn gemaakt van zwart riet.

Absolute eyecatchers voor in elk interieur

Dat de HK Living hanglampen zoveel meer zijn dan lampen alleen blijkt niet in het minst uit de uitstraling waarover ze beschikken. Neem nu bijvoorbeeld de ‘HK Living hanglamp oranje koper metaal’. Dit is een prachtige hanglamp welke in de markt is gezet als een koperen diamant lamp. Niet alleen haar bijzondere vormgeving, maar ook de opvallende kleur zorgen er voor dat dit een fantastische eyecatcher is welke in elk interieur een meerwaarde kan creëren. Het spreekt voor zich dat dit niet alleen maar geldt voor deze speciale diamant lamp. Ook de gebrandschilderde XL Bol hanglamp vormt bijvoorbeeld een meer dan opvallend element in elk interieur waarin ze wordt geïntegreerd.

HK Living hanglampen met een industriële stijl

HK Living hanglampen zijn in de praktijk verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stijlen. In eerste instantie valt het bijvoorbeeld op dat er heel wat prachtige industriële hanglampen in het assortiment van het merk zijn terug te vinden. Steeds meer mensen geven er in hun interieur de voorkeur aan om gebruik te maken van industriële elementen. Dit hoeft in de praktijk zeker niet te betekenen dat het interieur volledig industrieel moet worden opgevat, in tegendeel. Door met name één van de industriële HK Living hanglampen in je interieur te integreren zal je kunnen vaststellen dat je meteen een extra ruw (fabrieks)element kan toevoegen. De prachtige, industrieel getinte HK Living hanglampen zijn niet alleen een streling voor het oog, daarnaast kenmerken ze zich ook nog eens door een uitmuntende levensduur.

Productcategorieën

Meer inspiratie op Homeblend

Wooninspiratie Tuin inspiratie Keuken inspiratie Badkamer inspiratie Slaapkamer inspiratie
Je vloer verbouwen? Met deze 3 tips vind jij het juiste ondervloer materiaal

Iedere verbouwing eist planning en organisatie. Het verbouwen van je vloer is een project dat [...]

Voor- en nadelen van investeren in een beleggingspand

Investeren in vastgoed is een uitstekende methode om vermogen mee op te bouwen. Zoals bij [...]

Waarom kiezen mensen voor het beveiligen van de woning

U ziet het tegenwoordig steeds vaker voorkomen: huizen en panden voorzien van een alarminstallatie, camerasysteem [...]

Jouw wooncomfort verbeteren: hier kan je aan denken

In een tijd waarin we vaak druk bezig zijn, willen we thuis zo veel mogelijk [...]

Welke lichtsterkte en lichtkleur moeten lampen hebben in elke ruimte in huis?

Licht is niet alleen functioneel, maar ook bepalend voor de sfeer in een ruimte. Het [...]

Veranda voordelen? Alle voordelen van een veranda

Een veranda is veel meer dan alleen een stijlvolle toevoeging aan je huis. Het brengt [...]

Pakket brievenbus voordelen? Alle voordelen van een pakketbrievenbus

In de moderne wereld, waar online winkelen een tweede natuur is geworden, is de behoefte [...]

Zo krijg je meer licht in huis: verbouwen of niet?

Heb je ooit het gevoel gehad dat je huis wat somber en donker aanvoelt, zelfs [...]