HK Living Hangstoelen

Hangstoelen staan werkelijk geweldig in elke woonkamer. Hangstoelen hebben mensen eigenlijk altijd al weten te fascineren. Dit geldt bovendien voor zowel jong als oud. Kinderen zien er een leuke schommel of gewoon een gezellig “eigen hoekje” in terwijl volwassenen er vooral het romantische aspect van inzien. Feit is en blijft dat hangstoelen een aanzienlijke populariteit genieten en daar willen ook de interieurmerken natuurlijk graag een graantje van meepikken. De HK Living hangstoelen zijn een uitstekend voorbeeld van hangstoelen die niet alleen zijn gemaakt met aandacht voor kwaliteit, maar ook voor de uitstraling van je interieur. Ben je dus met andere woorden op zoek naar prachtige hangstoelen waar je met zekerheid ook gedurende een lange tijd genot van zal ondervinden? In dat geval is het beslist de moeite waard om daarvoor te kijken in de richting van HK Living hangstoelen.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

Een erg leuke stoel voor jong en oud

De HK Living hangstoelen zijn ongelofelijk fijn voor zowel jong als oud. De stoel wordt met een haak en ketting aan het plafond bevestigd waardoor ze ongelofelijk veilig is in gebruik. Je kan er uiteraard voor kiezen om in de hangstoel een paar leuke kussentjes te leggen en wat ook te denken van gezellige plaid? Op deze manier wordt pas echt een heerlijke zithoek gecreëerd waar je bijvoorbeeld leuk een boek kan lezen of natuurlijk gewoon kan genieten van elkaar. De HK Living hangstoelen zijn bovendien veelal vervaardigd uit rotan wat er voor zorgt dat ze er niet alleen goed uitzien, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk zijn.

HK Living hangstoelen van rotan

In het aanbod met HK Living hangstoelen zijn tal van verschillende exemplaren terug te vinden welke zijn vervaardigd uit riet. Deze hangstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen waardoor ze optimaal geïntegreerd kunnen worden in elke stijl van interieur. Het spreekt voor zich dat er voor het produceren van de HK Living hangstoelen enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van het meest hoogwaardige riet. Dit betekent concreet dat je met absolute zekerheid langdurig van jouw hangstoelen zal kunnen blijven genieten. Voor mensen die op zoek zijn naar een extra leuk hoekje om te relaxen in hun woonkamer of een andere ruimte in huis kan het beslist een aanrader zijn om één van de HK Living hangstoelen te kopen.

Ook leuk voor in de kinderkamer!

In het merendeel van de gevallen wordt er voor gekozen om de HK Living hangstoelen in de woonkamer te plaatsen. Daar is natuurlijk niets mis mee, in de woonkamer komen deze stoelen absoluut tot hun recht, maar er is meer. Het is namelijk zo dat je deze hangstoelen ook perfect in andere ruimtes in je woning kan hangen. Wat bijvoorbeeld te denken van de slaapkamer? Op deze manier creëer je een extra leuk hoekje waar je voor het slapengaan nog even in kan relaxen. Bovendien wordt er ook steeds vaker voor gekozen om een hangstoel in de kinderkamer op te hangen. We zijn er absoluut zeker van dat ook je kinderen dit een erg leuk idee zullen vinden. Hoe dan ook, wil jij ook graag een hangstoel kopen? Bekijk dan zeker en vast eens het aanbod met HK Living hangstoelen!