HK Living lampen

Meer dan ooit vinden we het belangrijk dat er in ons interieur verschillende eyecatchers zijn terug te vinden. Zo’n zaken waarvan mensen die je huis bezoeken vinden dat ze er echt tussenuit springen. Er zijn behoorlijk veel woonaccessoires die daarvoor in aanmerking komen. Toch wordt er in de praktijk tegenwoordig vooral heel wat extra aandacht besteed aan de keuze van de lampen voor in huis. Door de juiste lampen te kopen en in je interieur te integreren creëer je niet alleen functionele verlichting of sfeerverlichting, daarnaast zal je kunnen vaststellen dat elke lamp ook een meerwaarde kan betekenen voor de uitstraling van je interieur. Ben jij ook nog op zoek naar echt bijzondere lampen voor in jouw woning? Dan laten we je graag kennismaken met het assortiment met HK Living lampen!

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

OVER HET MERK HK LIVING

"Het Nederlandse design merk HK Living is in 2008 opgezet door Sander Klaver en Emiel Hetsen. De inspiratie voor hun collectie meubels & woonaccessoires halen zij uit het verleden en dit maken zij uniek dankzij “eclecticisme”: de combinatie van twee of meer historische stijlen. In deze grote collectie brengt HK Living een mooie balans tussen de look-en-feel van toen en de functionaliteit van nu. Dankzij deze enorme collectie is het dan ook geen geheim dat er voor ieder wel wat leuks tussen zit. Dat is HK Living!"

Meer HK Living op Pinterest

Prachtige lampen met een eigenzinnige touch

Toen het merk HK Living in het jaar 2009 werd opgericht door de boezemvrienden Emiel Hetsen en Sander Klaver was het meteen duidelijk welke richting ze uit wilden gaan. De verschillende woonaccessoires en ook zeker de HK Living lampen die op de markt zijn geïntroduceerd beschikken stuk voor stuk over een hip design gecombineerd met een fifties knipoog en een snuifje Scandinavië. Het gevolg is een prachtig assortiment waar zowel jong als oud zich door aangetrokken voelt. In het bijzonder de industrieel getinte HK Living lampen zijn door de jaren heen steeds populairder geworden. Deze lampen bieden je dan ook niet alleen precies die verlichting waar jij nood aan hebt, daarnaast vormen ze ook nog eens een aantrekkelijke en bijzondere visuele factor in elk interieur.

De bijzondere uitstraling van HK Living lampen

Het Nederlandse interieurmerk HK Living vindt het belangrijk dat elk artikel dat ze op de markt brengen over een geheel eigen karakter beschikt. Dit zorgt er voor dat er over elk aspect goed wordt nagedacht. Gaande van het materiaal tot de vormgeving en natuurlijk ook de afwerking waar de verschillende HK Living lampen over beschikken. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een trendy hanglamp? In dat geval kan de prachtige ‘Triangle Hanglamp’ van het merk HK Living een interessante keuze zijn. Deze in het oog springende lamp is gemaakt van metaal en wordt standaard afgewerkt in een opvallende kleur van mat oker. Uiteraard zijn er ook andere kleuren beschikbaar zoals paars en mat zwart.

Keuze uit tal van verschillende soorten HK Living lampen

Aan welk soort lamp je precies nood hebt is in de praktijk sterk afhankelijk van de situatie in kwestie. Aan welk type lamp je ook nood mag hebben, het assortiment met HK Living lampen biedt het je allemaal. Gaande van hanglampen tot wandlampen en van tafellampen tot staande lampen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zou je bijvoorbeeld graag een moderne, minimalistische tafellamp willen kopen? In dat geval kan je kiezen voor de ‘Luminous Circle’. Het betreft hier een prachtige tafellamp welke de perfecte match vormt met werkelijk elk type van interieur. Het feit dat deze lamp over een dimbaar karakter beschikt zorgt er bovendien voor dat ze ook nog eens een bijzonder sfeervolle toevoeging zal vormen aan jouw woning. In ieder geval mag het duidelijk zijn, wanneer je nood hebt aan nieuwe lampen loont het zeker de moeite om even het aanbod met HK Living lampen te ontdekken!